Kalkutan mediamission tuloksena toistakymmentä tuhatta kastettu

 

Kuva Mumbain mediamission puhelinkeskuksesta. Kuva: Hannu Haukka

Bengalinlahden miljoonakaupungin mediamission medianäkyvyys päättyi tammikuussa 2018. Hiljattain saimme raportin missiojohtajaltamme Maheshilta edesmenneen äiti Teresan kotikaupungista Kalkutasta.

Tuoreessa raportissa missiota johtanut pastori Mahesh kertoo, että missio osui ajankohtaan, jolloin Kalkutan kaupunkia ja Bengalin aluetta ravisuttivat vakavat vaikeudet.
– Missio tuli oikeaan aikaan, kun Bengalin aluetta ja Kalkutan kaupunkia kohtasi monenlaisia ongelmia, kuten kaupungin henkistä terveyttä, työttömyyttä ja korkean stressitason aiheuttamaa pahoinvointia, missionjohtaja taustoittaa.
– Kiitämme Jumalaa, sillä Hän käytti tätä missiota saavuttaakseen väestöä niin Bengalin osavaltiossa, Bangladeshissa kuin myös muualla Intiassa, Mahesh toteaa.

Mediamission puhelinkeskuksen vastaajia Mumbain kaupunkimissiossa. Kuva: Hannu Haukka.

SEKL, 22.6.-4.7.2021, neliöbanneri: Kansanlähetyspäivät (vuosisopimus)

Muutosta etsivien kaupunkilaisten yhteydenottoja on tullut IRR-TV:n mukaan mission yhteydessä ennätykselliset 500.000. Kyseessä on IRR-TV:n Intian missioiden ennätys. Sekä Chennaissa että Hyderabadissa otettiin vastaan noin 100.000 yhteydenottoa ja missiokirjan tilausta. Mumbain 20 miljoonan asukkaan kaupungissa tilauksia tuli 350.000.Kalkutassa 471 000 kaupunkilaista sai oman missiokirjansa kotiin toimitettuna.

Missioraportin mukaan toistakymmentä tuhatta ihmistä on kastettu ja liittynyt paikallisseurakunnan yhteyteen.

Mumbain kaupunkimission päätöstilaisuudessa seurakuntien pastorit siunasivat yhteydenottokaavakkeita alkavaa seurantatyötä varten. Kuva: Ashvin Dhyriam.

– Kyseessä on kerran elämässä tapahtuva suurmissio, joka tavoitti 15 miljoonan asukkaan kaupunkimme jokaisen kadunkulman Bengalin osavaltiossa, missionjohtaja Mahesh toteaa.

 

Aiheet