Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Kai Kortelainen Seurakuntalainen.fi:n päätoimittajaksi

 

Seurakuntalainen.fi on nimittänyt ohjelmajohtaja Kai Kortelaisen uudeksi päätoimittajakseen. Kortelainen on toiminut uutispalvelun sisällöntuottajana sen perustamisesta saakka sekä vastannut sivuston päätoimittajuudesta, kun Seurakuntalainen.fi aloitti toimintansa vuosikymmenen vaihteessa.

YTM Kai Kortelainen on aiemmin työskennellyt uutistoimittajana muun muassa Satakunnan Kansassa ja Salon Seudun Sanomissa sekä radiotoimittajana Ylen Tampereen Radiossa ja paikallisissa radiotoimituksissa. Kortelainen on toiminut lisäksi kristillisellä mediakentällä erilaisissa journalistisissa ja viestinnällisissä johtotehtävissä.

Kai Kortelainen jatkaa edelleen nykyisessä päätyössään Radio Dein ohjelmajohtajana. Radio Dei on Seurakuntalainen.fi -uutispalvelun yhteistyökumppani.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Kortelainen seuraa päätoimittajan tehtävässä Vuokko Vänskää, joka jatkaa Seurakuntalainen.fi:n sisällöntuottajana.

Seurakuntalainen.fi uutispalvelun taustalla on kristillisten mediatalojen yhteistyösopimus. Yhteistyötä koordinoi Kristillinen Medialiitto. Uutispalvelun sisällöntuotannosta vastaavat Aikamedia Oy, Karas-Sana Oy, Kustannusliike Oy Uusi Tie, Medialähetys Sanansaattajat, Perussanoma Oy, Päivä Oy ja Radio Dei.