JUMALAN SANASSA ON VOIMA!

 

Vuonna 2015 Venäjän evankeelisen uskon kirkkokunnan piispa, Eduard Grabovenko kertoi, että kirkkokunnan näky on perustaa maahan 10 000 kotiseurakuntaa lähivuosina, mikäli olosuhteet maassa sen sallivat.

Raamattutarve syntyy

Uusien seurakuntien perustamiseen tarvitaan evankelioivaa kirjallisuutta ja raamattuja.Vuosina 2003-2010 kaupunkimissioita varten luotu missiokirja palveli keskeisenä työkaluna neljässäkymmenessä suurkaupungissa Venäjällä. Kaupunkimissiohin tarvittiin yhteensä 3 miljoonaa kappaletta. Kaupunkimissioiden aikakausi päättyi vuonna 2010 kun maan media asetettiin tiukkaan Kremlin valvontaan. Silti seurakunnat jatkoivat Kristuksen lähetyskäskyn toteuttamista.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Vuonna 2012 piispa Grabovenkon pyynnöstä IRR-TV painatti ja jakoi yli 5 miljoonaa missiokirjaa, joukossa satoja tuhansia Johanneksen evankeliumia. Yli miljoonan venäläisen kanssa on rukoiltu pelastusrukous käyttämällä missiokirjaa. IRR-TV on painattanut 100.000 raamattua Valko-Venäjällä uusien seurakuntien tarpeisiin. Toivottu kokonaistilaus on 300 000 kappaletta.

Kaupunkimissioita varten luotu missiokirja palvelee keskeisenä työkaluna Venäjän evankelioimisessa. Missiokirjoja, uusia testamentteja ja Johanneksen evankeliumeja on painettu kaiken kaikkiaan yli 6 miljoonaa kappaletta. Venäjän seurakunnat ja niiden evankelistat antavat kirjallisuutta henkilökohtaisesti tavallisille venäläisille Pietarista Tyynenmeren rannoille saakka.

Matkan varrella Piispa Grabovenko on vedonnut IRR-TV:hen: “Te olette ainoa taho, joka tekee näin laajamittaista evankelioimistyötä Venäjällä. Älkää missään tapauksessa hellittäkö, vaan tehkää kaikki mahdollinen jatkaaksenne tätä työtä. Nyt pitää tehdä työtä, vielä kun on mahdollisuus.” IRR-TV tahtoo edelleenkin palvella kirjallisuustyössä Venäjän seurakuntiin ja vastata piispa Grabovenkon vetoomuksen sen mukaan kuin saamme varallisuutta.

Ajatellessani teitä työmme esirukoilijat ja ystävät sydämeni täyttää suuri kiitollisuus jokaisesta teistä. Mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua raamattutyöhön, siunatkoon Jumala antisi.


Hannu Haukka