Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Jipulta ilmestyy ensimmäinen hengellinen albumi

 

Jippu on tehnyt odotetun paluun lokakuussa ilmestyneellä singlellään ”Made in heaven”. Saman nimisen albumin julkistamista juhlitaan konsertilla Helsingissä tiistaina 15.11.

Koskettavan ja kauniin kappaleen on tuottanut Kalle Chydenius ja siinä on mukana feattaamassa räppäri Mikaveli. Kappale kertoo vähän erilaisen rakkaustarinan.

 

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Halusin kirjottaa laulun voimattomuudesta ja armosta – siitä, kuinka kaksi kaiken menettänyttä voivat löytää toisistaan paikan missä saavat olla rikkinäisiä rauhassa ilman vaatimuksia. ”Made in heaven” on kahden eksyneen ja humalaan rakastuneen tarina, siitä miten he takertuvat viimeiseen toivoon eli Jumalan armoon pimeässä maailmassa, Jippu kertoo.

 

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelin seurakunnan musiikkievankelistaksi. Poptähden ura tuntui sydämessä väärältä vahvan hengellisen kutsumuksen vuoksi ja Jippu oli valmistautunut levytyssopimuksen päätökseen. Warner päätti kuitenkin lähteä tukemaan Jipun hienoa visiota hänen uransa ensimmäisestä hengellisestä levystään. Uusi single on ensimmäinen julkaisu ja nimikkokappale marraskuussa ilmestyvältä Made in heaven –albumilta, joka on poikkeuksellinen julkaisu isolta levy-yhtiöltä. Tuleva levy kertoo ihmissuhteiden lisäksi myös Jipun suhteesta Jeesukseen. Uudella kappaleella pohditaan sovinnon näkökulmasta rajujakin vuosia.

 

Halusin kertoa, että epätoivo ja tuska elämässä voi olla myös siunattua ja ettei mikään kärsimys ole elämässä turhaa vaan kaikki on annettu lahjaksi.

 

Huomenna tiistaina 15.11. on tuoreen albumin julkistamiskonsertti Helsingissä Tavastialla.

 

Aiheet