Hiekkamyrsky pelasti 50 uskovaa islamistien iskulta

 

Hiekkamyrsky aavikolla. Kuva ei liity uutisessa esille tuotuun tapaukseen. Kuva: Freeimages.com/Priit Kallas

Kastehetki uhkasi päättyä murheellisesti islamistisotilaisen alettua ampua maanalaiseen kirkkoon kuuluvia uskovia.

Noin viisikymmentä maanalaiseen kirkkoon kuuluvaa uskovaa vältti ihmeen kautta islamistien murhayrityksen lähellä Arabianmerta. Ryhmä oli juuri kastanut salaa rannalla parikymmentä entistä muslimia, kun paluumatkalla kokoontumispaikkaansa heidän bussinsa taakse ilmestyi kolme islamistisotilaiden ajoneuvoa.

Islamistit alkoivat ampua kehottaen kristittyjä rukoilemaan Jumalalta suojelusta. Bussissa ollut Rizwan-niminen mies sanoi, että kaikki luulivat kuolevansa, kunnes äkkiä heidän taakseen ilmaantui jättimäinen hiekkapilvi.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Aluksi me kaikki pelästyimme nähdessämme hiekkamyrskyn. Ajattelimme, ettemme pääse eteenpäin ja militantit saavat meidät kiinni. Mutta ylistys Herralle! Ylistys Herralle yhä uudelleen! Me kaikki koimme, että Herra Jeesus Kristus ilmestyi hiekkamyrskyssä mahtavana ja suurenmoisena – –. Jeesus pelasti meidät. Hän itse tukki tien asemiehiltä hiekkamyrskyn muodossa.

Valtavan hiekkapilven ilmaannuttua kristittyjen ja islamistien väliin ampumista kuului yhä mutta ketään ei enää näkynyt. Jumalan ihmeellinen väliintulo säästi kaikkien 50 uskovan hengen, kertoo christiandaily.com.

 

Aiheet