Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Helsingin kirjamessujen tarjontaan kuuluu myös jumalanpalvelus

 

Helsingin kirjamessut 2014.

Helsingissä 22.-25.10.2015 järjestettävillä kirjamessuilla on aktiivisesti mukana myös evankelis-luterilainen kirkko.

Kirkolla on messuilla nyt toista kertaa oma osastonsa. Viime syksyn seurakuntavaaleista tuttu slogan ”Usko hyvän tekemiseen” näkyy kirkon osastolla tänäkin vuonna. Kirkko tuo Helsingin kirjamessuille mahdollisuuden osallistua aamunavauksiin sekä jumalanpalvelukseen.

Aamunavauksia pidetään vaihtelevin teemoin torstaista lauantaihin. Esimerkiksi messujen aloituspäivänä torstaina aamunavaus on erityisesti suunniteltu lapsille ja nuorille. Sibelius-lavalla toteutetaan sunnuntaina jumalanpalvelus.
Samoin kuin viime vuonna, tämänkin vuoden messuilla nähdään lavalla myös piispat. Kaikki luterilaisen kirkon piispat haastattelevat valitsemaansa kirjailijaa.
”Suomen evankelis-luterilaisen kirkon aktiivinen mukaantulo Helsingin kirjamessujen järjestelyissä on positiivisesti monipuolistanut messujen ohjelmaa”, kirjamessujen ohjelmajohtaja Stig-Björn Nyberg sanoo.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Messupappi päivystää kirkon osastolla kirjamessujen ajan.

Lähde: Evl.fi
Kuva: Kuvapankki/Messukeskus Helsinki