Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Petri Vähäsarja Seurakuntalaisen päätoimittajaksi

 

Kuva: Taneli Törölä.

Suomen Raamattuopiston tiedottaja, teologi Petri Vähäsarja on valittu Seurakuntalainen.fi-uutissivuston päätoimittajaksi.

Vähäsarja on aiemmin toiminut sivuston toimittajana ja verkkokoordinaattorina.

Seurakuntalaisen nykyinen päätoimittaja Tommi Hakkari jatkaa tehtävässään 6.8. asti, minkä jälkeen vastuu sivustosta siirtyy Vähäsarjalle.

Kotimaa Neliöb. 27.3.-2.4.

– Seurakuntalaisen lukijamäärät ovat kasvaneet sivuston perustamisesta asti jatkuvasti. Siitä on tullut Suomen merkittävin kristillisellä perustalla toimiva nettimedia. Tommi Hakkarin ja hänen uutistiiminsä panosta sivuston uudistamisessa ei voi liioitella, Vähäsarja sanoo.

– Haluan jatkaa omalta osaltani tätä hyvää työtä. Kerromme kirkkoon ja kristilliseen uskoon liittyvistä ilmiöistä avoimesti ja ennakkoluulottomasti.

Seurakuntalainen on kristillisten mediatalojen yhteinen uutissivusto. Sen kustantajat ovat Perussanoma Oy ja Kustannus Oy Uusi Tie. Sivuston yhteistyökumppanit ovat Aikamedia Oy, Karas-Sana Oy, Kustannus Oy Uusi Tie, Medialähetys Sanansaattajat, Nuotta.com, Sley-Media Oy, Perussanoma Oy, Päivä Oy ja Radio Dei.

 
Artikkelibanneri perussanoma