Exit-yhtye konsertoi marraskuussa sekä striimattuna että livenä

 

EXIT-yhtye. Kuvaaja: Ville Huuri

Jo yli 30 vuotta toiminut legendaarinen Exit-yhtye järjestää 21.11. konsertin, jota voi seurata myös striiminä.

Yli 30 vuotta toiminut legendaarinen Exit-yhtye on kiistämättä yksi suomigospelin valovoimaisimmista tähdistä. Exitin uuden albumin ensimmäinen single julkaistaan perjantaina 20.11.2020. Singlen julkaisemisen yhteydessä lähetetään Peräseinäjoen kirkosta 21.11.2020 livestream ja livekeikka.

Kyseessä on Exitin tämän vuoden ainoa konsertti, johon kuulijoita pääsee paikan päälle mukaan. Exitin tämän vuoden kiertueet on jouduttu perumaan koronan myötä ja yhtye teki kesällä 2020 vain yhden livestream -konsertin. Bändi on kuitenkin käynyt studiossa äänittämässä uusia lauluja, joista ilmestyy levy keväällä 2021.

IK-opisto vuosisop.,vko3-4, neliöb,MJa

Exitin laulaja Pekka Simojoki kommentoi poikkeuksellista tilannetta seuraavasti:

”Onhan nämä merkillisiä aikoja. Näin pitkää taukoa meillä ei ole ollut koskaan ja siksi onkin suorastaan juhlaa päästä taas soittamaan elävän yleisön eteen. Bändi on kaikesta huolimatta voimissaan ja uusia, hienoja laulujakin on nähnyt päivänvalon!”

Livekonsertti Peräseinäjoen kirkossa toteutetaan, jos koronatilanne ja viranomaismääräykset sen sallivat. Paikkoja livekonsertissa on rajoitetusti. Livestream -konsertti toteutetaan joka tapauksessa. Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.

Exit Livestream ja livekeikka
Peräseinäjoki, kirkko
La 21.11.2020 klo 19.00
Konsertin kesto noin 1 h 15 min
HUOM, tallenne katsottavissa viikon eli 28.11. asti.