Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Esirukousohjelmien suosio innosti oululaiset Rukousradioon

 

Rukousradion ensimmäisessä lähetyksessä ovat äänessä oululaiset papit Virpi Sillanpää-Posio ja Erja Järvi. Ohjelman toimittaa Mervi Päivärinta.

Oulun seudulla aloitetaan maanantaina uusi radiossa toteutettava esirukouspalvelu. Rukousradion toteutuksessa on mukana Oulun evankelis-luterilaisten seurakuntien hengellisen työn tekijöitä. Ohjelma lähetetään Radio Dein Oulun taajuudella sekä verkossa.

Rukousradion tuottaa Oulun evankelisluterilaisten seurakuntien mediatoimitus Rauhan Asema. Ohjelmassa keskustellaan ihmiselämän kipukohdista ja tuodaan toivon näköaloja vaikeiden asioiden keskelle.

Ensimmäisessä lähetyksessä maanantaina 22. huhtikuuta puhutaan rukouksesta voimavarana. Studiossa ovat Oulun Tuomasmessuista vastaava pastori Erja Järvi Karjasillan seurakunnasta sekä oppilaitospastori Virpi Sillanpää-Posio.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Tulevien ohjelmien aiheita ovat muun muassa sairaus, syyllisyys ja häpeä, työttömyys, syrjäytyminen, riippuvuudet, taloushuolet sekä ihmissuhdevaikeudet perheissä ja parisuhteissa.

Tekijöiden mukaan ohjelman tärkein osa on esirukouspyyntöjen lukeminen. Rukouspyyntöjä voi lähettää Oulun seurakuntien nettisivujen esirukouslomakkeiden kautta osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/rukousradio. Niitä otetaan vastaan myös radiostudion sähköpostin sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja perinteisen postin kautta.

Rukousradio lähetetään maanantaisin kello 18.00-19.15 Radio Dein Oulun taajuudella (106,9 MHz, kaapelissa 94,1 MHz). Oulun ulkopuolella ohjelmaa voi kuunnella internetissä osoitteessa www.radiodei.fi.

Lähetyksen jälkeen ohjelmat ovat kuunneltavissa verkossa osoitteessa: www.oulunseurakunnat.fi/kuunteleohjelmia.

Rukousohjelmat ovat nostaneet suosiotaan osana kristillisen radioaseman ohjelmavirtaa. Parin vuoden ajan lähetetty Rukous Suomen puolesta on kasvattanut tasaisesti kuuntelijamääriään Radio Dein valtakunnanlähetyksessä.

Rukous Suomen puolesta -ohjelmaa kustantaa Kristityt Yhdessä ry ja se lähetetään suorana lähetyksenä tiistai-iltaisin kello 18 alkaen.

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)