Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Armo näkyy ja kuuluu Kansanlähetyspäivillä

 

Avajaistilaisuuden juontajat, Pyry Winter, Susanna Sarimaa ja Mika Falk

– Jos emme aloittaisi tätäkin tapahtumaan rukouksella, voisimme yhtä hyvin lähteä kotiin samantien, totesi Pyry Winter, yksi avajaistilaisuuden juontajista.

Kansanlähetyspäivät pyörähtivät käyntiin Turussa. Päivien teemana on Armo, ja avajaistilaisuuden nimi oli Armo kadoksissa. Mika Tuovinen puhui siitä, että vaikka ihmisellä olisi armo hukassa, Jumala ei koskaan kadota armoa.

Turun kaupungin edustaja Katri Sarlund esitteli hieman kaupunkia, kertoen sen nykytilanteesta

KRS Krito 10.-23.6.

– On todella hienoa, että hengellisiä kesäjuhlia järjestetään (Turussa). Kaupunki on rakennettu kirkon ympärille. Hengellisyys on oleellinen osa identiteettiämme.

Pia Rendic puhui armon merkityksestä ihmiskaupan uhreille. Hän kertoi, että armo on kaukana heidän elämässään: edes uhrit eivät ole armollisia itselleen. Rendic kertoo työstään lisää lauantain kanavassa.

Tilaisuudessa yleisöltä kysyttiin, mitä he odottavat Kansanlähetyspäiviltä. Kaikki vastaajat odottivat Jumalan kohtaamista, armoa, hyvää opetusta ja tuttujen näkemistä.