Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Aktio – mahdollisuus tutustua lähetystyöhön

 

Evankeliset opiskelijat järjestivät vuodenvaihteessa aktion Myanmariin. Aktiossa mukana ollut Riina Laine kertoo, millainen kokemus pari viikkoa kestänyt lähetysmatka oli.

Teksti Tiinamariia Heimari | KuvatAktiolaisten albumi
Aktiossa oli mukana yhdeksän nuorta aikuista ja yksi vetäjä. Myanmarissa aktiolaiset tutustuivat paikallisen Luterilaisen seurakunnan toimintaan, ja vierailivat muutaman seurakuntalaisen kotona.

He tutustuivat muutamaan kirkon tukemaan Education Centeriin, jotka ylläpitävät kristillistä päiväkotia ja kerhotoimintaa budhalaisille lapsille ja koululaisille.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Riinasta aktio kokemus oli todella puhutteleva, monella eri tavalla. Esimerkiksi Jumalan johdatus ja varjelus puhutteli häntä matkan aikana.

– Oli koskettavaa nähdä kuinka pieni kirkko tekee sinnikkäästi ja ovelasti työtä pakana alueella, haastavissakin olosuhteissa, vaikka työn tulosta ei aina näe. Sillon turva ei voi olla omassa voimassa vaan kaikkivoivassa Jumalassa!

Jumalalla on kuitenkin hyvä tahto meitä ihmisiä kohtaan. Riinaa reissussa puhuttelikin kovasti etenkin Raamatun kohta Jer.29:11: “Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.”

 

Juttu on lyhennelmä. Lue koko juttu Nuotta-com.

 

Aiheet

, , ,