Yleinen: Arvio: Joulun ihme valkokankaalla 

Voima on Jumalassa

 
Voima on Jumalassa
Persnickety Prints/Unsplash

Oletan, että jokainen ihminen maan päällä haluaisi olla siunattu tai onnellinen. Liian usein vain etsimme onnellisuutta vääristä paikoista. Emme ymmärrä, että onnellisia ovat ne, joiden voima on Jumalassa, eivätkä siis ne, jotka näyttävät olevan itsessään voimakkaita tai ansioituneita. Olen hyvä todiste tästä. Niin kauan kuin etsin voimaa itsestäni, olen onneton. Sillä minussa ei ole paljoakaan, mille rakentaa. Mutta kun etsin voimaa Jumalasta, olen onnellinen ja siunattu.

Onnellisia ne, jotka saavat voimansa sinusta…Askel askeleelta heidän voimansa kasvaa. (Psalmi 84:6,8)

Perheniemi neliöb. vko 49-50. MJa

Voima on Jumalassa

Jumala antaa meille voimaa uskoa ja totella hänen käskyjään. Hän antaa meille voimaa myös kärsimyksiin. Ja kun kaikesta huolimatta vain jatkamme häneen luottamista, Jumala ei petä meitä. Kun Jumalan tiet ovat meidän teitämme, me olemme siunattuja jopa keskellä kyynellaaksoja. Tukeutuminen Jumalan voimaan muuttaa kaiken.

Kun he kulkevat vedettömässä laaksossa,
sinne puhkeaa virvoittava lähde,
ja sade antaa heille siunauksensa. 

(Psalmi 84:7)

Kun Jumala on meissä ja me olemme Jumalassa, olemme siunattuja. Silloin voimamme kasvaa askel askeleelta. Sillä Jumalalla on paljon voimaa jaettavana mitä erilaisimpiin tarkoituksiin.

Aivan liian usein aliarvioimme Jumalan voiman. Mutta Jumalan voima ei ole inhimillistä voimaa. Se on jumalallista voimaa meidän pelastamiseen ja tukemiseen. Voimme luottaa siihen, että Jumala tarjoaa meille kaiken sen voiman, mitä kulloinkin tarvitsemme. Voimme levätä hänessä ja iloita hänessä, jopa keskellä surun ja kyyneleiden laaksoja.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.