Jumala on suurempi kuin erehdyksesi

 

Jumala on suurempi kuin erehdyksesi
Shane Rounce/Unsplash

En tiedä sinusta, mutta jossakin vaihessa elämääni minä pelkäsin pystyväni pilaamaan Jumalan suunnitelmat minua varten. Pelko oli todellinen ja se vähäksi aikaa halvaannutti päätöksentekoprosessini. Mutta Jumala hyvyydessään ei jättänyt minua elämään pelossa, hän muistutti minua suuruudestaan. Joten voin iloiten kertoa sinulle Jumala on suurempi kuin erehdyksesi.

Jumalan tahdon toteutuminen ei ole kiinni meistä. Lysa TerKeurstin sanoin ”Jumalan lupaukset eivät ole kiinni kyvystämme valita hyvin vaan hänen kyvystyään käyttää asioita hyvin”. Jumala voi työskennellä virheistämme huolimatta tai käyttää niitä hyväkseen. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö olisi väliä, miten elämme, sillä kyllä sillä on väliä. Mutta meidän ei tule elää jatkuvassa pelossa, että mahdollisesti mokaisimme asiat kokonaan. Jos elämme rukoillen, voimme rohkeasti tehdä päätöksiä luottaen Jumalan johdatukseen.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen. (Room. 8:28)

Tieto siitä, että Jumalan on suurempi kuin erehdyksesi, vapauttaa, eikö vain? Koska emme pysty pilaamaan Jumalan lupauksia, voimme luottaa niihin. Voimme luottaa, että Jumala käyttää kaiken, jopa pahat asiat elämässämme, erheemme ja meitä syvästi loukanneet asiat, meidän parhaaksemme. Jumala ei ole rajoittunut niin kuin me olemme. Hän on todellinen ihmeiden tekijä, etenkin silloin, kun on vaikeaa.

Jumala on suurempi kuin erehdyksesi

Rakkauteni Jumalaan kasvaa joka päivä, kun sukellan hänen Sanaansa. Hänen rakastava hellyytensä, hänen halunsa etsiä eksyneitä, hänen kärsivällisyytensä meitä kohtaan, kun etsimme vihreämpää ruohoa muualta…kaikki tämä vain suurentaa kapasiteettiani rakastaa häntä ja kaikkea, mitä hän rakastaa.

Siksi minä en pelkää enää virheiden tekemistä. Yritän olla tekemättä niitä, tietenkin. Mutta luotan Jumalan armon kattavan virheeni ja riittämättömyyteni äitinä, vaimona, siskona, tyttärenä, työntekijänä, naapurina, ystävänä aivan kuten se kattaa kaikki syntini. Jumalan armo on suurempi kuin kykyni tehdä syntiä. Joten ei ole mitään, mikä voi erottaa minut tai sinut Jumalan rakkaudesta tai pelastavasta armosta.

Olemme todella hyvissä käsissä. Uskoessamme Jeesukseen, olemme matkalla taivaaseen tunsimmepa itsemme kuinka epätäydellisiksi tahansa. Joten Jumala on suurempi kuin erehdyksesi, rakas ystävä. Totu tähän ajatukseen, sisäistä se. Sinä olet Jumalan rakas lapsi. On aika päästää irti kaikista peloistasi ja riittämättömyyden tunteistasi. Sillä sinä olet enemmän kuin tarpeeksi juuri sellaisena kuin olet.

Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme. (Hepr. 4:16)

Huomaatahan, sinua ei ole tarkoitettu pelon orjaksi, sinä olet Jumalan rakastettu lapsi. Joten elä niin. Iloisesti, täynnä rakkautta, valoa ja väriä. Uskalla elää täysillä. Sinä olet rakastettu. Armo, voima ja rauha ympäröivät sinua.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.