Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomalainen kohtaa seurakunnan tyypillisimmin joko mediassa tai hautausmaalla

Jeesuksen nimen voima

 
"<yoastmark

Tänään haluan muistuttaa meitä kaikkia Jeesuksen nimen voimasta. Sinä olet suojassa ja turvassa, sinun ei tarvitse huolehtia pärjäämisestäsi tai perille pääsemisestäsi. Sillä sinä selviät. Et omasta ansiostasi, vaan siksi, että Jeesuksen nimen voima on mittaamaton. Kun elät Jeesuksessa, olet turvassa. Lue vaikka, miten Jeesus rukoilee puolestamme:

Pyhä Isä, suojele heitä nimesi voimalla, sen nimen, jonka olet minulle antanut, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. Kun olin heidän kanssaan, suojelin heitä nimesi voimalla, sen nimen, jonka olet minulle antanut. Minä varjelin heidät, eikä yksikään heistä joutunut hukkaan, paitsi se, jonka täytyi joutua kadotukseen, jotta kirjoitus kävisi toteen. (Joh. 17:11-12)

Perheniemi neliöb. vkot 23-24. MJa

Jeesuksen nimi suojelee sinua. Sen voima on paljon suurempi kuin sille antamamme arvo. Ja sehän on meidän tappiomme. Sillä Jeesuksen nimen voiman aliarviointi johtaa meitä pelkoon. Ja sitä Jumala ei meille halua. Jeesus tuli maailmaan, jotta me saisimme rauhan.

Jeesuksen nimen voima

Mutta edes tässä ei ole kaikki, hyvät ystävät! Jeesuksen nimen voima myös taistelee puolestamme. Isaac Pittman kysyy, ”Ymmärrätkö kuinka paljon voimaa on Jeesuksen nimessä?…Kun lausut sen, demonien on väistyttävä! Sinulla on käyttöoikeus tähän voimaan. Joten käytä sitä.”

Me krisitityt emme ole avuttomia uhreja. Jeesuksen nimen voima on rajaton, ei unohdeta käyttää sitä. Käytetään sitä aina, kun tarvitsemme sitä, erityisesti kun olemme ahdingossa. Jo vain Jeesuksen nimen ääneen lausuminen suojaa meidät hänen verellään. Jeesuksessa me olemme turvassa ja meidän on parasta uskoa tämä ja elää sen mukaisesti.

Mietipä tätä: Kuinka paljon enemmän uskallat yrittää ja elää, kun muistat, että Jeesuksen nimi suojaa sinua? Joten muistuta itseäsi tästä ja rukoile ja unelmoi sen mukaisesti. Elämäsi ei ole sinun harteillasi vaan Isä Jumalan harteilla. Voi mikä etuoikeus ja ilo!

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.