Elämäntaito: Tuomo Burman, miten elefantti syödään? Ihmisiä ja ilmiöitä: Delfiininkouluttaja uskoo, että eläimiä voi kouluttaa eettisesti — vähän niin kuin Jumalakin kasvattaa lapsiaan

Vauvan päivänä iloitaan vauvoista ja vauvaperheistä

 

Kuvituskuva: Pixabay

Perjantaina 24. syyskuuta vietetään Vauvan päivää. Tänä vuonna päivän teemana on ”Monimuotoiset vauvaperheet”. Päivän suojelijana toimii Turun hiippakunnan piispa Mari Leppänen.

Kirkko on mukana viettämässä Vauvan päivää, jonka on tarkoitus viedä Suomea yhä vauvaystävällisempään suuntaan. Monissa seurakunnissa järjestetään Vauvan päivän kunniaksi  muskareita, perhekahviloita, sosebaareja, vaunubaanoja ja muuta toimintaa. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät seurakuntien verkkosivuilta.

Vauvan päivän päätapahtuma lähetetään Musiikkitalolta suorana striiminä klo 12–15 Musiikkitalon YouTube -kanavalla. Vauvan päivän toteuttaa VauvaSuomi ry yhteistyössä kirkon, Lasten ja nuorten keskuksen, Seurakuntaopiston sekä eri perhejärjestöjen kanssa.

Perheniemi neliöb. vkot 21-22. MJa

VauvaSuomi ry haluaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa nostaa vauvat ja vauvaperheet esille. Ensimmäinen Vauvan päivä järjestettiin  29.9.2017. Vauvan päivää vietetään joka vuosi syyskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna Vauvan päivää vietetään 24.9.2021.

VauvaSuomi ry toivoo, että silloin perheissä, työpaikoilla, palveluissa ja koko valtakunnassa kiinnitetään huomio vauvoihin . Juhlimisen muodot voivat olla yhtä yksilöllisiä kuin vauvat ja perheet.

VauvaSuomi ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys. Toiminnan tavoitteena on Suomi, joka iloitsee vauvoista ja vauvaperheistä.