Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Uusia toimintamuotoja peruttujen konserttien tilalle: videohartauksia hiljaiselle viikolle – mukana myös Pekka Simojoki ja Tommi Kalenius

 

Muusikko Tommi Kalenius on mukana pääsiäishartausvideoilla.

Koronakevät mullisti ohjelmatoimisto Puisto Liven toiminnan. Peruttujen konserttien tilalle on nyt kehitetty hartausvideoita hiljaiselle viikolle.

Useita kristillisiä artisteja edustava ohjelmatoimisto Puisto Live on koronaepidemian aikana tehnyt uusia avauksia. Puisto Live on kääntänyt nopeasti katseensa uusiin toimintoihin, kun varsinaiset konsertit on peruttu koko keväältä.

– Maaliskuun puolivälissä, kun ensimmäiset yleisötapahtumarajoitukset tulivat voimaan, vastailin pari päivää puhelimeen tauotta. Yhtäkkiä edustamiemme artistien keikkakalenterit olivat tyhjät keväältä, Puisto Liven yrittäjä Miika Luomaranta kertoo.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Luomaranta itse joutui viettämään kaksi viikkoa karanteenissa maaliskuun alussa, kun hän oli esiintynyt Park 7 -yhtyeensä kanssa tapahtumassa, jonka yhdellä yleisön edustajalla todettiin koronavirustartunta konsertin jälkeen.

Puisto Liven toimistolla pohdittiin, mitä koronakriisin aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa voisi tehdä, jotta voitaisiin auttaa seurakuntia, artisteja ja mahdollisimman monia ihmisiä.

Puisto Live päätti tuottaa videohartauksia hiljaiselle viikolle. Pääsiäisvideot löytyvät verkkokaupasta, josta voi ostaa itselleen katsomisoikeuden niihin. Samalla voi tukea ilman konsertteja jääneitä artisteja ja Puisto Liveä. Noin kymmenen minuuttia kestävät videot on tehty kiirastorstaille, pitkäperjantaille, hiljaiselle viikolle lauantaille ja pääsiäissunnuntaille. Opettajina videoilla on Antti Koskenniemi ja Samuli Luomaranta, musiikista vastaa Pekka Simojoki, Tommi Kalenius, Henna-Maria Harju (Maksetut Viulut) sekä Juhani Tikkanen.