Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Uudistettu Motoristiraamattu julkistettiin moottoripyörämessuilla

 

Uusi Tässä on tie — Motoristiraamattu lähetettiin maailmalle Sanalla ja rukouksella. Siunaushetkeä johtivat motoristipastorit Pirjo Kettu ja Arto Koivukoski, avustajinaan Kari Häkkinen ja Sonja Hellén-Nieminen. Kuva: Pee Tee Juntumaa

Tässä on tie — Motoristiraamatun uudistettu laitos julkistettiin helmikuun alussa Helsingissä pidetyillä MP 17 –mottoripyörämessuilla.

Teksti: Pee Tee Juntumaa

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon julkaiseman Motoristiraamatun ensimmäinen versio ja painos ilmestyi tasan kymmenen vuotta aiemmin, vuoden 2007 –mp-messuille. Sen jälkeen kirjasta on otettu useita uusintapainoksia ja sitä on jaettu yli 100 000 kappaletta. Uutta versiota painettiin saman tien 30 000 kappaletta. Kustannukset katettiin entiseen tapaan keräys- ja sponsorituotoilla sekä talkootyöllä.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Uudessa Motoristiraamatussa on entistä vain asian ydin, Uusi testamentti ja Psalmit Raamattu Kansalle -käännösversiona. Motoristien kertomukset alku- ja loppusivuilla sekä laulut ja muu sisältö ovat uusia. Kertomuksia on Gospel Riders –kerhon jäsenten lisäksi muutamasta muusta suomalaisesta kristillisestä moottoripyöräkerhosta.

Motoristiraamatun alkuperäinen idea oli viedä Jumalan sanaa sinne, minne se ei ole aiemmin löytänyt tietään, kirjaimellisesti teille ja aitovierille. Perusajatus on edelleen ajankohtainen. Kirjojen ei ole tarkoitus päätyä kristittyjen kirjahyllyihin muiden Raamattujen jatkeeksi. Ensisijainen kohderyhmä ovat moottoripyöräilyn harrastajat ja mopoilijat, joten valtakunnalliset moottoripyörämessut sopivat hyvin julkistamispaikaksi.

Uutta versiota juhlittiin GR–kerhon messuosastolla biker pastorien johtamalla pienimuotoisella raamatunluku- ja rukoushetkellä sekä kakkukahveilla. Sadat uudet Motoristiraamatut löysivät tiensä messuvieraiden käsiin. MP 17 –messuilla kävi kaikkiaan 59 000 henkeä.

Gospel Riders ry. on vuonna 1980 perustettu moottoripyöräkerho, jonka säännöt ja toiminta pohjautuvat kristillisiin arvoihin. Kerhoon kuuluu yli 900 jäsentä. Lisätietoa löytyy sivuilta http://www.gospelriders.fi/