Elämäntaito: Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ammentaa politiikkaan vastoinkäymisistään ja niistä selviytymisestä Uutiset: Paperipula haastanut myös kristillistä kustannustoimintaa – ”Vasta neljäs paperitilaus saatiin onnistumaan – hinta noussut jopa 70 prosenttia”

Marokkolainen Said: Löysin rakastavan Jumalan

 

Kuvituskuva

IRR-TV tuottaa vuosittain noin 1000 evankelioivaa TV-ohjelmaa arabian, sudaninarabian, farsin, somalin, amharan ja turkin kielillä.

Ohjelmat saavuttavat yli 100 miljoonaan muslimia ja arabia, joista keskimäärin 400 000 ottaa yhteyttä kuukausittain Lähi-Idässä sijaitseviin seurantatoimistoihimme. Niiden välityksellä halukkaat ohjataan edelleen tuhansien kristittyjen muodostamiin verkostoihin, jotka asuvat eri puolilla islamilaista maailmaa. Marokkolainen Said kertoo, kuinka he löysivät kristinuskon Jumalan.

 

Perheniemi neliöb.(vuosisop.)23.3.alk. MJa

“Perin oman uskontoni kuten suurin osa ihmisistä Marokossa. Nuoruudestani lähtien olen opiskellut uskontoani. Opin myös ateismista mutten koskaan ryhtynyt ateistiksi. Jatkoin uskontoni harjoittamista, kunnes opin sellaisesta liikkeestä, joka opetti minulle, ettei ole olemassa tabuja vaan on oikein kyseenalaistaa kaikkea. Opin, että oikeuteni on etsiä totuutta ja Jumalaa voidaan palvoa järjellä. Tällainen ajattelu altisti minut ongelmille, koska ympärilläni olevat ihmiset luulivat minun tulleen ateistiksi.

Aluksi ajattelin, että palvomme kaikki samaa Jumalaa. Sattumalta löysin ohjelmanne KINGDOM SAT TV -kanavalta. Opin todellisesta uskosta – ei siitä, mitä oma uskonjärjestelmäni edistää. Minulle oli vaikeaa käsittää Raamatussa esiintyviä käsitteitä. Mutta pikkuhiljaa aloin ymmärtämään Kolminaisuuden todellista merkitystä, pelastussuunnitelmaa, ja miksi Kristus tuli maan päälle. Kuusi kuukautta myöhemmin, käsitykseni, että kaikki uskonnot palvovat samaa Jumalaa, oli täysin romahtanut.

Näin uskonnossani vääristyneen jumalan, joka pyytää seuraajiaan kutsumaan toisia uskottomiksi ja syyttää Raamatun kirjoituksia vääristyneiksi. Ymmärsin, että Jumala ei voi olla petturi eikä paha, koska Hän ei voi julistaa itsestään ristiriitaisia asioita eri kirjoissa. Kaiken hyvyyden Jumalassa ei voi olla petosta ja pahuutta. Löytö johti minut tuntemaan tosi Jumalan, Jeesuksen Kristuksen. Valitsin Hänet järjellä ja sydämellä. Uskon rakastavaan Jumalaan, joka rakastaa ihmisiä.

Hän ei ole sellainen jumala, josta aiemmin olin oppinut, joka ei tiedä mitään rakkaudesta Jumalan ja seuraajiensa välillä. Hän jopa kielsi rakkauden omien seuraajiensa kesken. Esimerkiksi Marokossa emme tiedä muunlaisesta rakkaudesta kuin rakastavaisten välisestä rakkaudesta. Kaikki muu rakkaus on kiellettyä. Löysin ja otin vastaan Herran Jeesuksen pelastajanani.”

Hani Henein ja Ari Talja