Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Tiina Antturi Suomen World Visionin uusi toiminnanjohtaja

 

Microsoftilla myyntijohtajana toimiva Tiina Antturi on nimitetty kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Visionin uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Syyskuun alussa Suomen World Visionin nokkanaisena aloittava Tiina Antturi työskentelee tällä hetkellä Microsoftin palveluksessa. Microsoftilla Antturi on vastannut globaaleista asiakkaista Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Antturilla on kokemusta myös tulevan työnantajansa Suomen World Visionin toiminnasta. Hän on toiminut järjestön hallituksessa neljä vuotta.

SRO neliöb. 10-16.6.

– Olen nähnyt, miten vaikuttavaa ja tuloksellista työtä Suomen World Vision tekee lasten oikeuksien ja elinolojen parantamiseksi, Tiina Antturi sanoo.

Aiemman työuransa Antturi on tehnyt kansainvälisissä myynnin johtotehtävissä Microsoftilla ja Oraclella sekä henkilöstöjohtajana Satama / Trainers’ Housessa. Hän on toiminut myös muun muassa Digita Oy:n myyntijohtajana.

– Nyt on oikea aika hyödyntää yrityspuolelta keräämääni yli 20 vuoden kokemusta lasten auttamiseksi. Suomen World Visionissa nähdään, että yhteistyö yritysten ja järjestöjen välillä on strategisesti merkittävä mahdollisuus lisätä kehitysyhteistyön vaikuttavuutta ja samalla vastuullisten yritysten kilpailukykyä. Koen, että etenkin tässä minulla on paljon annettavaa.

Tiina Antturi on Helsingin Pitäjänmäen kirkkoherrana työskentelevän Arto Antturin puoliso. Hän seuraa Suomen World Visionin toiminnanjohtajana aiemmin tehtävässä työskennellyttä Tiina Saukkoa. Tällä hetkellä järjestön vt. toiminnanjohtajana työskentelee Anne Pönni.

Tiina Antturi on Teemu Laajasalon vieraana Radio Dein Laajasalo-keskusteluohjelmassa perjantaina 26.6. klo 16. Ohjelma kuullaan uusintana tiistaina 30.6. klo 19.

Lähde: Radio Dei / World Visionin tiedotus

 

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)