The Legacy Project 2019 ylitti tavoitteensa, kun 110 ihmistä lähetettiin ympäri maailmaa

 

Kesäkuun 4. päivänä 110 nuorta kohotti kenkänsä kohti taivasta ja vastasi Jumalan kutsuun. Kuva: Pia Korhonen

The Legacy Project lähetti 110 ihmistä viiteen maanosaan kertomaan evankeliumia Jeesuksesta. Uuden sukupolven lähetysilmiön ytimessä on ajatus siitä, että jokaisella on tehtävä ja jokainen ympäristö on lähetyskenttä.

Kahden vuoden ajan on tehty määrätietoisesti työtä sen eteen, että kesällä 2019 lähetetään 100 suomalaista aktioon ympäri maailmaa. Se on nyt totta.

Yksi lähetystyön aalto laukaistiin maailmalle kesäkuun ensimmäisellä viikolla, kun 15 tiimiä lähti ympäri maailmaa palvelemaan, rakastamaan ja viemään evankeliumia Jeesuksesta.

Perheniemi neliöb. 5.3.- MJa

Tiimit ovat kohdemaissa noin kahden viikon ajan. He työskentelevät erilaisissa ympäristöissä, erilaisilla tavoilla ja erilaisten ihmisten kanssa. Mosambikissa tiimi työskentelee haavoittuvassa asemassa olevien naisten parissa paikallisen The Liberty Projectin kanssa. Ecuadorissa tiimi puolestaan suuntaa lähes koko ajaksi viidakkokylään.

Muusikkotiimi soittaa eurooppalaisen kulttuurikaupungin kaduilla ja esirukoustiimi vaeltaa rukouksia lausuen saavuttamattoman kansan keskellä.

Uuden sukupolven lähetysilmiö

Uuden sukupolven lähetysilmiön ytimessä on ajatus siitä, että jokaisella on tehtävä ja jokainen ympäristö on lähetyskenttä. The Legacy Projectin tavoitteena on mobilisoida uusi sukupolvi vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön kaikkialle maailmaan. 

The Legacy Project 2019 -hankkeen kohteita ovat Amsterdam, Brasilia, Ecuador, Intia, Itävalta, Kaukoitä, Kroatia, Moldova, Mosambik, New York, Ranska, Siperia, Thaimaa, Uganda ja Viro. Lähetyshankkeen yhteistyökumppaneina ovat SVK Missio, YWAM Finland, Suomen Vapaakirkon Nuoret, Operaatio Mobilisaatio ja Fida.

 
Päivä Osakeyhtiö, ilmainen artikkelibanneri kevät 2023