Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Tekstaritupu vastaa koululaisen kysymyksiin

 

Koululaisten tukipuhelinpalvelu ”Tekstaritupu” laajenee Jyväskylään, Tampereelle ja Keravalle. Syksyllä palvelu laajenee myös Kajaaniin.
Koululaiset voivat viestiä ”Tekstaritupulle” heitä askarruttavista kysymyksistä. Palvelussa toteutuvat luottamuksellisuus, nimettömyys ja yhteydenottajan kunnioittaminen.

Koululaisten tukipuhelinpalveluun lähetetyt viestit maksavat normaalin tekstiviestin verran. Tekstaritupuun lähetettyihin kysymyksiin luvataan vastata vuorokauden sisällä kouluaikoina.

Tekstaritupun päivystäjät ovat tehtävään koulutettuja seurakunnan nuorisotyönohjaajia ja pappeja, jotka saavat tehtäväänsä tukea ja ohjausta.

IK-opisto Neliöb. 20.11.-3.12. MJa

Jos yhteydenottaja toivoo henkilökohtaista keskustelutukea, niin oman numeron lähettämällä Tekstaritupun työntekijä sopii yhteydenottajan kanssa soittoajan.

Tekstaritupu toimii tekstiviestien lisäksi myös sähköpostilla. Sähköpostia voi lähettää osoitteella tekstaritupu@evl.fi tai sivuston http://www.tekstaritupu.net/ kautta.

 
Dei, Ihmisen ääni, artikkeliban. (2/2) 3.10.- MJa