Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Tekeekö Radio Dei jälleen historiaa? – Jippu ja Herätys! osallistuvat radioalan yleisökisaan

 

Jippu herättelee Radio Dein kuuntelijoita kanavan uudistuvassa aamulähetyksessä. Kuva: Jani Laukkanen

Historiallisen radioalan meriitin vuosi sitten kirjauttanut Radio Dei osallistuu RadioAwards-kilpailuun ehdokkaanaan radioiden suosituin naisjuontaja ja uudistunut aamulähetys. Radioalan arvostama kilpailu ratkaistaan yleisöäänestyksellä.

Radio Dei teki vuosi sitten historiaa, kun Jippu äänestettiin Suomen radioiden suosituimmaksi naisjuontajaksi. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kristillisen kanavan juontaja noteerattiin merkittävästi alan RadioAwards-kilpailussa.

Nyt Suomen ainoa valtakunnallinen kristillinen radiokanava osallistuu kilpailuun hyväksi havaitulla kärjellä, kun musiikillaan ja sittemmin musiikkievankelistana tunnetuksi tullut Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne on Radio Dein ehdokkaana myös tämän vuoden kilpailussa. Radioalan RadioAwards-kisa on äänimäärältään yksi Suomen suurimmista yleisöäänestyskilpailuista.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Radio-ohjelmien -kilpailukategoriassa on lisäksi ehdolla Radio Dein uudistunut aamulähetys Herätys! Aamuhow’ta juontavat Jipun lisäksi Ariel Neulaniemi ja Mikael Juntunen. Lähetyksen tuottajana toimii Marjaana Keränen.

Vuoden radiojuontaja -palkinnon voitti vuosi sitten yleisöäänestystä viime vuodet hallinnut Radio SuomiPopin aamujuontaja Jaajo Linnonmaa. Linnonmaa oli mukana lähetyksessä, kun Radio Dein ensimmäinen Herätys!-aamulähetys kuultiin kanavalla 4. joulukuuta.

Jippu jatkaa Radio Deissä myös suositussa Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelmassa, joka kuullaan kanavalla keskiviikoisin kello 16-17 ja uusintana tiistaisin kello 22-23.

Kuuntele, mitä Jippu kysyi Jaajo Linnonmaalta Herätys!-aamulähetyksessä

Radioawards-kilpailun äänestyssivulle

Herätys! Radio Deissä joka arkiaamu kello 7.15-10.00.