Suomen Vapaakirkon kesäjuhlat palaa Poriin 44 vuoden jälkeen

 

Vuonna 2017 Suomen Vapaakirkon kesäjuhlia vietettiin Tampereella Teopoliksessa. Kuva Marja Aalto.

Suomen Vapaakirkon kesäjuhlia vietetään Porin Karhuhallissa 29.6.–1.7. Porissa juhlat on historian aikana järjestetty kaksi kertaa, vuosina 1956 ja 1974.

Suurtapahtuman tunnelmasta pääsevät nauttimaan kaikki, aivan perheen pienimmistä senioreihin, ja mikä parasta. Juhlilla on järjestetty myös maksuton lastenhoito, jossa muksut viihtyvät varmasti, ainakaan virikkeitä ei puutu. Benji-trampoliinit, pomppulinnat ja temppuradat sisältyvät lastenhoitoon. Jokaisessa lastenhoitovuorossa on myös lapsille suunnattu ohjelmaosuus.

Perjantaina 29.6. klo 18.30 legendaarinen EXIT nousee Pekka Simojoen johdolla Karhuhallin lavalle. Viikonlopun puhujina ovat muun muassa Suomen Vapaakirkon kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, Tomas Sandell, Michael Yaron, Helena Penttilä, Maija Haikonen, Tom Bollström, Tommi Koivunen, Henri Hermunen sekä Rebekka Zidbeck. Juhlat päättää sunnuntaina 1.7. klo 15.00 Minä uskon -musiikkiteos, joka ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Sansa neliöb. toukokuu, MJa

– Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi Suomen Vapaakirkon kesäjuhlille Poriin.Innoissamme ja mielellämme isännöimme tätä kesän kohokohtaa, Porin vapaaseurakunnan pastori Mika Tapio toivottaa.

Kesäjuhlien teema on Korkeimman suojassaja opetusten sisällöt pohjautuvat Psalmiin 91.

– Se on kuin kirjoitettu 2000-luvulle. Elämme monin tavoin turvattoman tuntuisessa ja ahdistavassa ajassa. Raamatun mukaan meidän ei kuitenkaan tarvitse pelätä, koska saamme olla Korkeimman eli Jeesuksen suojassa. Hänen suojaansa pääsee huutamalla häntä avuksi, Mika Tapio kertoo.

 

Aiheet