Teemu Haataja tarttuu Sley-Median ruoriin elokuun alusta lähtien

 

Kuva: Hannu Häkämies

Sley-Media Oy:n hallitus on nimittänyt Sley-Median kustannuspäällikkö Teemu Haatajan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1. elokuuta alkaen.

Teemu Haataja on toiminut Sley-Media Oy:n kustannuspäällikkönä ja Sanansaattaja-lehden toimituspäällikkönä. Näitä tehtäviä hän hoitaa myös jatkossa. Sen sijaan Haatajan työkenttään kuulunut osa-aikainen Pyhän Sydämen kappelin pastorin tehtävä päättyy ja tehtävää hoitaa 1.9. alkaen Tapio Kiviranta.

Teemu Haataja seuraa Heikki Kymäläistä Sley-Median toimitusjohtajana. Sleyn hallitus päätti irtisanoa Kymäläisen 17.5. kokouksessaan. Irtisanomisen syyksi kirjattiin luottamuspula.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Haataja linjaa Sleyn verkkosivulla Sley-Median selkeästi luterilaiseksi kustantamoksi. Hän toteaa myös yhtiöllä olevan suuria taloudellisia haasteita, mutta uskoo, että haasteet on mahdollista voittaa.

Sley-Media Oy kustantaa Sanansaattaja-lehteä, joka on yksi Suomen vanhimmista edelleen ilmestyvistä kristillisistä lehdistä. Sanansaattaja on myös seurakuntalainen.fi-uutisverkkosivuston julkaisuyhteistyökumppani. Yhtiö kustantaa myös kirjoja, äänitteitä ja muita julkaisuja.

 

Aiheet