Seurakuntalaisen vuosi 2021 – 10 luetuinta artikkelia

 

Vuoden 2021 uutisaiheista nousi yksi teema ylitse muiden. Luetuimpien artikkeleiden joukossa oli useita, jotka liittyivät valtakunnansyyttäjän kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan nostamiin syytteisiin.

Uutisverkkosivusto Seurakuntalaisen uutisvuosi 2021 oli monipuolinen. Luetuimpien juttujen listalla oli sekä ajankohtaisia uutisia että henkilöhaastatteluja. Sivuston luetuin artikkeli oli Seurakuntalaisen toimituksen selvitys blogipoiston taustoista:  Seurakuntalainen kertoo, miksi Tapio Puolimatkan blogi poistettiin. Lähes yhtä paljon lukijoita oli Ariel Neulaniemen artikkelilla Jari Sinkkonen: ”Meillä on ollut tendenssi todistaa, että päivähoito on kotihoitoa parempi. Sitä minä inhoan”. Seurakuntalaisen kolmanneksi luetuin juttu oli Tapani Ruokasen kolumni: Juristi nakertaa oikeusvaltiota, jossa Ruokanen kritisoi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviasen päätöstä nostaa syytteet kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan.

Seurakuntalaisen luetuimpien juttujen listalla sijoilla 4-10 olivat seuraavat artikkelit:

SRO-ARK, neliöb. 18.7.-14.8. MJa

4. Reetta Meriläinen: Ensin lähti puoliso – myöhemmin mielekkyys elää (Ariel Neulaniemi/Radio Dei)

5. Joukko yhdysvaltalaisia professoreita ja ihmisoikeuksien puolustajia vaatii pakotteita valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista vastaan (Seurakuntalaisen toimitus)

6. Päivi Räsänen: ”Raamattuun uskovat kristityt joutuvat elämään kaapissa, kun muut tulevat sieltä ulos” (Petri Vähäsarja/Raamattuopisto)

7. Alfa-TV:n omistuspohja muuttui suunnatun osakeannin seurauksena – uusiksi omistajiksi tunnettuja nimiä (Seurakuntalaisen toimitus)

8. Tuulikki Törmälä uskoin 40 vuoden ajan olevansa valon lähettiläs, mutta se valo olikin pimeyttä (Sari Savela/Elämä-lehti)

9. MBK Media: Aleksei Navalnyi tuli uskoon (Ari Talja/IRR-TV)

10. Piispa Teemu Laajasalo: ”On uskonnonvapauden loukkaus, kun Raamatun siteeraamisesta joutuu syytetyksi” (Kai Kortelainen/Radio Dei)