Sansan rukousseinälle on jätetty jo yli 200 000 rukouspyyntöä

 
Netin rukousseinä ja rukoilevat kädet.

Sansan nettisivujen rukousseinälle tulee keskimäärin 250 uutta aihetta vuorokaudessa. Joulun alla ylittyi jo 200 000 rukouksen raja. Kuva: Sansa.

”Anna minulle voimia selviytyä tämän päivän haasteista kunnialla.” ”Siunaa Israelia, siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.” ”Pyydän esirukousta työtilanteeni puolesta.”

Medialähetys Sanansaattajien verkkosivuilla on  ”rukousseinä”, jolla kuka tahansa voi julkaista esirukouspyyntöjä ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Rukousseinä avattiin nettiuudistuksen yhteydessä loppuvuonna 2015, ja siitä on tullut Sansa.fi:n suosituin osio.

Alussa sivustolle jätettiin pari-kolmekymmentä aihetta vuorokaudessa, mutta määrä on kasvanut jatkuvasti. Nykyisin rukouksia kirjoitetaan jopa 250 vuorokaudessa. Joulun alla rikkoutui 200 000 rukousaiheen raja.

Oikeus Sanaan_SEKLkesäkeräys1kk_vuosisop

Kun on rukoillut toisen jättämän aiheen puolesta, voi klikata sydäntä. Osoitteesta Sansa.fi/esirukoukset löytyvä rukouspalsta haastaa toimimaan hyvän puolesta, sillä rukoilla voi milloin ja missä vain, eikä se maksa mitään.

− Rukoileminen on helpoin tapa rakastaa toista ihmistä, opettaa myös kansainvälisen Toivoa naisille -työn johtaja Peggy Banks.

Rukoile toisten puolesta tai jätä oma rukousaiheesi

 
Sansa artikkelibanneri 30.5. alkaen