Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Sansan kahden miljardin tavoite toteutunee

 

Lapset pääsivät riksa-ajelulle Rauman Medialähetyspäivillä. Kuva: Tapani Erämaja

Medialähetys Sanansaattajien näky kahden miljardin ihmisen tavoittamisesta median välityksellä näyttää Juha Auvisen mukaan toteutuvan.

– Rukoustemme, lahjojemme ja työmme tuloksena lähes kolmasosa maailman asukkaista voi kuulla kaikkein tärkeimmän uutisen: Jumala rakastaa sinua, iloitsi medialähetysjohtaja Juha Auvinen linjapuheessaan Medialähetyspäivillä.

Ennen kuin Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) nykyinen strategiakausi joulukuussa päättyy, Sansan ja kumppanien yhteistyön tuloksena evankeliumi tullee yli kahden miljardin ihmisen ulottuville. Pelkästään Intiassa järjestön tukemat radio- ja tv-ohjelmat ovat yli 500 miljoonan ihmisen ulottuvilla.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

– Evankeliumi saavuttaa syrjäisiä seutuja ja syrjittyjä ihmisiä, antaa ihmiskaupan uhrille toivon paremmasta, koulupudokkaalle tarkoituksen elämään, uskonsa tähden vainotulle rohkeutta hakeutua muiden kristittyjen yhteyteen, Juha Auvinen sanoi.

Viime syksynä Kiinassa hän tapasi ihmisiä, jotka ovat kuunnelleet Sansan kustantamia radio-ohjelmia jo 40 vuoden ajan:

– He ehdottivat ohjelmien laittamista mobiililaitteisiin ja tarjoutuivat maksamaan sovellusten tekemisen, kun me kumppanimme kanssa huolehdimme sisällöstä.

Ensi vuonna Lappeenrannassa

Medialähetyspäivien messussa Rauman Pyhän Ristin kirkossa siunattiin uudelle työkaudelle kolme lähetystyöntekijää: Marja-Liisa ja David Ezzine arabiankieliseen mediatyöhön 13. kaudelle sekä Elina Braz de Almeida Kroatian evankelisen kirkon palvelukseen neljännelle kaudelle.

Lisäksi siunattiin viisi vapaaehtoista aluetyöntekijää ja kolme seniorityöntekijää pitämään medialähetystyötä esillä eri puolilla Suomea. Siunauksen toimitti ja messussa saarnasi piispa Kaarlo Kalliala.

Medialähetyspäiviä vietettiin tänä vuonna yhdessä Rauman seurakunnan kanssa. Seuraavat Medialähetyspäivät ovat Lappeenrannassa 21.–22.5.2016.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa