Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Sansan juhlakeräys tuotti historiallisen hyvin

 

Medialähetys Sanansaattajien juhlavuoden 2013 keräys tuotti lähes 370 000 euroa. Se mahdollistaa työn jatkumisen ja laajentamisen Aasiassa.

– Keräystulot nousivat edellisvuoteen verrattuna huimasti. Raha tuli todella tarpeeseen, sillä kaksi seurakuntayhtymää on leikannut tukeaan. Kaikki on Jumalan lahjaa, niin varat kuin teotkin, sanoo medialähetysjohtaja Juha Auvinen.

Viime vuonna 40-vuotisjuhliaan viettänyt Sansa keräsi alkuvuodesta varoja kristilliseen mediatyöhön Intiassa, Kiinassa ja muualla Aasiassa, syksyllä hindinkieliseen tv-työhön Intiassa ja jouluna satelliittitelevisio-ohjelmiin Iraniin ja Keski-Aasiaan.

Hyvä keräystulos mahdollisti uusia aluevaltauksia muun muassa Kiinassa ja Intiassa.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Tammikuussa 2014 Sansa ryhtyi tukemaan mandariinikiinankielistä mobiilisovellusta, joka perustuu kiinalaisnuorten suosimaan radio-ohjelmaan. Intiassa käynnistyi hindinkielinen tv-ohjelma, joka näkyy yli 30:ssä kaupungissa kaapelikanavalla ja internetin välityksellä kaikkialla maailmassa.

Rajattomia lahjoja -juhlavuosikeräyksen tuotto kanavoitiin Aasiaan Sansan yhteistyökumppaneiden, medialähetysjärjestöjen TWR ja FEBC sekä satelliittitelevisio SAT-7:n kautta. Keräystavoite oli 400 000 euroa.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa