Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Sansan joulukeräys suuntautuu tv-työhön mm. Iraniin

 

Nikoo Ordodary (vas.) tekee SAT-7 Pars -kanavalle nuortenohjelmaa ja marraskuussa Suomessa vieraileva Parastoo Poortaheri lastenohjelmaa.

– Iranilaisilla on paljon raivoa sisällään. Heitä ei ole opetettu kunnioittamaan toisten erilaisuutta vaan seuraamaan päättäjiä ja uskomaan, että minä olen oikeassa ja sinä väärässä. Varsinkin nuoret ovat turhautuneita, kertoo SAT-7 Parsin ohjelmakoordinaattori ja nuortenohjelman juontaja Nikoo Ordodary.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) joulukeräys tukee SAT-7:n satelliittitelevisiotyötä. Farsinkielisellä SAT-7 Pars -kanavalla on Iranissa ja lähialueilla 100 miljoonaa potentiaalista katsojaa.

SAT-7 Pars lähettää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmasisällöt poikkeavat siitä, mihin iranilaiset ovat tottuneet. Kristilliset ohjelmat opettavat muun muassa, että vihaan ei kannata vastata vihalla.

Joulun valoa -keräys on osa Sansan 40-vuotisjuhlavuoden keräystä. Koko vuoden keräystavoite on yhteensä 400 000 euroa, josta marraskuun alkuun mennessä on kerätty 62 prosenttia, kertoo sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli. Joulukeräyksen tuotolla Sansa mm. maksaa palkkaa farsinkielisten lasten- ja nuortenohjelmien kahdelle toimittajalle sekä tukee SAT-7:n arabian- ja turkinkielistä työtä.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

SAT-7:lla on kolme arabiankielistä kanavaa sekä farsin- ja turkinkieliset kanavat. Marraskuun alussa toimintansa aloitti uusi Pohjois-Amerikassa näkyvä kanava. Yhteensä SAT-7:llä on yli 15 miljoonaa katsojaa

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa