Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Sansa.fi/hope ohjaa arabian- ja farsinkielisiin mediasisältöihin

 

Sansa.fi/hope-sivulta löytyy linkkejä arabian- ja farsinkielisiin kristillisiin ohjelmiin ja mobiilisovelluksiin. Jatkossa sivulle lisätään uusia, erityisesti pakolaisille suunnattuja ohjelmalinkkejä.

Sansa.fi/hope-sivu palvelee turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja maahanmuuttajia tarjoamalla linkkejä kristillisiin radio- ja tv-ohjelmiin sekä nettisisältöihin.

Uuden linkkisivun kautta pääsee parilla klikkauksella seuraamaan arabian- ja farsinkielisiä kristillisiä radio- ja televisio-ohjelmia sekä lataamaan mobiilisovelluksia. Sivulta löytyy linkkejä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Linkit johtavat Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kansainvälisten yhteistyökumppaneiden tuotantoon. Jatkossa sivulle lisätään uusia, erityisesti pakolaisille suunnattuja ohjelmalinkkejä. Ohjelmia voi seurata 24/7.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

– Olemme jo pitkään tavoittaneet arabian- ja farsinkielisiä ihmisiä heidän omissa kotimaissaan radion, television ja internetin kautta. Pakolaisvyöry Suomeen herätti kysymyksen, miten Sansa voi auttaa Suomeen tulleita ja välittää heille kristillistä toivoa. Myös moni seurakunta on kysellyt, millaisia työkaluja ja materiaalia meillä olisi turvapaikanhakijoiden auttamiseksi, kertoo mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja ja jatkaa:

– Suomen kristityillä on nyt hieno mahdollisuus osoittaa laupiaan samarialaisen henkeä. Viranomaisten tehtävä on varmistaa, että maassamme on aidosti apua tarvitsevia. Meidän tehtävämme on tuoda heille toivoa. Parhaiten uusi sivusto toimii niin, niin että seurakunnan vapaaehtoinen tai työntekijä vinkkaa siitä. Ohjelmista voi keskustella myös jälkikäteen, ja varmasti nämä ohjelmat herättävät kysymyksiä ja kommentointia.

Sansa.fi/hope

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa