Rauhan Sana STI:n jäsenjärjestöksi

 

Lähetysyhdistys Rauhan Sana liittyi STI:n jäsenjärjestöksi. Kuva tämän vuoden Rauhan Sanan suvijuhlilta Kokkolasta. Kuva: Kristiina Paananen.

Suomen teologisen instituutin hallitus hyväksyi kokouksessaan 13.9. Lähetysyhdistys Rauhan Sanan uudeksi jäsenjärjestökseen.

– Yhteistyö herätysliikkeiden ja kirkkomme järjestöjen kesken on tärkeää. Voimme antaa ja saada toisiltamme paljon. STI voi tukea ja opettaa herätysliikkeemme sananjulistajia, pastori Jukka Paananen Lähetysyhdistys Rauhan Sanasta toteaa.

STI:n hallituksen jäsenet ilmaisivat ilonsa siitä, että kirkkomme herätysliikkeet ovat yhä laajemmin mukana STI:n toiminnassa. Päätös oli yksimielinen.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Rauhan Sana on osa lestadiolaista herätysliikettä, se tekee lähetystyötä Suomessa ja ulkomailla ja sillä on monilla paikkakunnilla itsenäinen paikallisyhdistys tai seuratoimikunta.

STI:llä on nyt kymmenen jäsenjärjestöä: Laestadianernas Fridsföreningars Förbund, Lähetysyhdistys Kylväjä, Lähetysyhdistys Rauhan Sana, Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistys, Medialähetys Sanansaattajat, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Raamattuopiston Säätiö sekä Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland. Tukijäseniä STI:llä on noin 2 000.

STI lisäkouluttaa ja tukee teologian opiskelijoita, teologeja ja teologiasta kiinnostuneita. Se tekee tutkimustyötä ja pyrkii vahvistamaan Raamattuun ja luterilaiseen uskoon sitoutumista. STI täyttää joulukuussa 30 vuotta. Sen toimitilat ovat Helsingin keskustassa Kaisaniemenkatu 13:ssa.

 
artikkelibanneri Uusi Tie