Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Radio Deille taajuudet Kajaaniin ja Vaasaan

 

Radio Dei on kasvattanut kuuluvuusaluettaan lähes valtakunnallisen radiokanavan mittoihin.

Viestintävirasto on myöntänyt Radio Deille taajuudet Kajaanin ja Vaasan seuduille. Kanavan tavoitteena on ottaa taajuudet käyttöön vuoden 2016 aikana.

– Olemme innoissamme uusista taajuuksista. Varsinkin Kajaanin alueelle Radio Deitä on kaivattu jo vuosia. Seuraavaksi aloitamme neuvottelut alueiden seurakuntakuntien- ja kristillisten järjestöjen kanssa toiminnan rahoittamiseksi. Kun rahoitus saadaan järjestettyä voimme ottaa taajuudet käyttöön, toteaa Radio Dein toimitusjohtaja Kirsi Rostamo.

Lisäksi Radio Dei on anonut uutta taajuutta Kokkolaan. Päätös Kokkolan taajuuksista tehdään myöhemmin valtioneuvostossa. Tällä hetkellä Radio Deillä on Kokkolan seudulla taajuus 104,3 Mhz (kaapeliverkossa 88,9 Mhz). Taajuus kuuluu hyvin Kokkolan ympäristökunnissa, mutta heikohkosti kaupungin keskustassa.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Radiokanava on tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on tällä hetkellä 200.000 viikkokuuntelijaa ja 21 taajuutta. Kanava on määritellyt missiokseen ”välittää toivoa, rakentaa yhteyttä ja kertoa uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää”.

Lue myös: Radio Dei soi nyt Spotifyssa

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)