Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Radio Dei: Markku Koiviston syrjäyttämisen syy selvisi

 

Markku Koivisto aikoo kommentoida epäilyjä ja syrjäyttämisensä syitä vasta 11. syyskuuta.

Syy Nokia Mission johtaja Markku Koiviston syrjäyttämiseen on epäilyissä, joiden mukaan Koivistoa syytetään vuosia jatkuneesta seksuaalisesta ahdistelusta. Radio Dein tietoon on tullut tapauksia, joissa seksuaalisen ahdistelun uhreiksi joutuneet henkilöt ovat joutuneet hakemaan apua ammattiauttajalta.

Radio Dein Ajankohtaistunnin tavoittama ammattiauttaja vahvistaa uhrien kertomukset heidän kokemuksistaan. Ahdistelu on tapahtunut Koiviston johtamissa kahdenkeskisissä terapiatilanteissa. Uhrit kertovat joutuneensa kokemaan tilanteissa Koiviston taholta käytöstä, johon on liittynyt intiimiä koskettelua sekä käyttäytymistä, jonka uhrit ovat kokeneet seksuaalisesti provosoivana.

Tiedot vahvistanut ammattiauttaja kertoo ahdistelua kokeneiden uhrien olevan miespuolisia.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Radio Dei uutisoi asiasta Toivon Päivä -iltapäivälähetyksessään torstaina.

Nokia Missio tiedotti maanantai-iltana, että liikkeen pitkäaikaisen johtajan Markku Koiviston elämässä on ollut ”seksuaalisten rajojen rikkomista”. Nokia Mission johto kommentoi tiedotetta niukkasanaisesti toteamalla Koiviston ”tekojen ja sanojen olevan ristiriidassa”.

Nokia Missio on vapauttanut Markku Koiviston kaikista hengellisistä ja hallinnollisista tehtävistä. Nokia Missio ilmoittaa Markku Koiviston kommentoivan asiaa omasta puolestaan vasta 11. syyskuuta Nokia Mission järjestämässä tilaisuudessa.

 

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)