Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Radio Dei lisäsi koko ohjelmistonsa kuunneltavaksi nettitallenteina

 

Valtakunnallisen kristillisen radiokanavan Radio Dein koko ohjelmisto on nyt kuunneltavissa nettitallenteina. Toisin sanoen kuuntelija voi kuunnella koko kanavan ohjelmistosta haluamansa ohjelmat juuri silloin kuin hänelle sopii.

Radio Dein arkistopalvelun alustana toimii Suomen virallinen nettiradiopalvelu Radiot.fi. Palveluun on koottu maan kaikki merkittävimmät radioasemat sekä julkiselta että kaupalliselta puolelta.

Radiot.fi-palvelussa kanavien ohjelmistoa voi kuunnella joko livelähetyksinä tai kuunnella aiemmin lähetettyä ohjelmistoa jälkikäteen. Lähetettyjen ohjelmien jälkikuuntelumahdollisuus säilyy kuukauden ajan alkuperäisestä lähetyspäivästä.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Jälkikuuntelumahdollisuus eli kattava ohjelma-arkisto on palvelu, jota iso osa kuuntelijoista on toivonut meiltä pitkään. Radiot.fi-palvelu vastaa tähän huutoon, toteaa Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen.

Radiot.fi -palvelua kehitetään jatkuvasti ja se on ladattavissa lukuisille eri päätelaitteille. Esimerkiksi eri mobiilivalmistajien käyttöjärjestelmille on kullekin ladattavissa oma sovelluksena laitteesta riippumatta.

   Jo nyt siellä on monia kuuntelijoita ilahduttavia ominaisuuksia. Omat lempikanavat ja -ohjelmat voi merkitä suosikkien listalle, jolloin palvelu tarjoaa heti kättelyssä kuunneltavaksi vaikkapa Radio Deitä tai muistuttaa lempiohjelman alkamisesta.

Radio Dei on Suomen ainoa valtakunnallinen kristillinen radiokanava. Liikenne- ja viestintäministeriön määrittelemät valtakunnallisen kanavan kriteerit täyttyivät viime vuonna, kun Radio Dei avasi uudet taajuudet Kokkolan ja Vaasan kaupunkikeskuksiin sekä Kajaaniin. Valtakunnalliseksi määriteltävän radion kuuluvuusalueella tulee asua yli 75 prosenttia suomalaisista.

Radio Dei täyttää 3. marraskuuta 20 vuotta. Kanavan kuuluvuusalue koostu 24 eri taajuudesta eri puolilla maata. Kansallisen radio- ja tv-tutkimuksen mukaan Radio Deitä kuuntelee viikoittain 200.000 suomalaista. Vähintään kerran kuukaudessa kanavaa ilmoittaa kuuntelevansa 300.000 suomalaista ja satunnaisesti 650.000 kuuntelijaa.

Radio Dei Radiot.fi-palvelussa

Radio Dein kotisivut

Radio Dei Facebookissa

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)

Aiheet

,