Park 7 julkaisi ensimmäisen singlensä Farewell yhdysvaltalaisen levy-yhtiön kautta

 
Park 7 -yhtye keikalla

Kuva: Santtu Perkiö

Suomalainen kristillinen pop rock -yhtye Park 7 on julkaissut ensimmäisen singlensä ”Farewell” kaikissa suoratoistopalveluissa. Park 7 on luvannut lahjoittaa 1000 euroa hyväntekeväisyyteen, jos kappale striimaa 100 000 kertaa viikon aikana.

Yhtye teki kesällä levytyssopimuksen amerikkalaisen Burtonwood Recordsin kanssa, jonka jakelijana toimii Capitol CMG (Universal Music Group). Farewell on tämän yhteistyön ensimmäinen hedelmä.

– Minulla pyöri studioon mennessä mielessä ajatus “This is not a farewell”. Niin monet joutuvat kohtaamaan elämässään valtavia haasteita ja jopa luopumaan rakkaista ihmisistä. Ja nämä tavalliset ihmiset selviävät niistä ja pystyvät menemään läpi vaikka harmaasta kivestä, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Park 7 käynnistänyt kampanjan liittyen Farewellin julkaisuun. Jos kappale striimaa 100 000 kertaa ensimmäisen viikon aikana, yhtye lahjoittaa 1000 euroa heille tärkeän yhdistyksen, Iceheartsin, toiminnan tukemiseen. Icehearts tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä urheilun kautta.

– Tuntuu, että tämä on meille kaikkien aikojen julkaisu. Julkaisemme parin vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia, ja nyt ensimmäistä kertaa uuden levy-yhtiön kautta. Toivomme kovasti, että kappaleen kuulee mahdollisimman moni ihminen eri puolilla maailmaa, yhtyeen rumpali Miika Luomaranta kertoo.

Farewell -kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo YouTubessa.

– Musiikkivideolla on huikeaa päästä syventämään biisin vahvaa tunnelmaa luopumisesta ja haikeudesta sekä vaikeista ajoista selviämisestä. Tuntuu hienolta laittaa yhdessä jenkkilevy-yhtiön ja -jakelijoiden kanssa maailmalle sekä kansainvälisen tason biisi että video, jotka on kuitenkin tuotettu ihan suomalaisin voimin. Meillä on taitoa ja osaamista mihin vaan, toteaa Miika Lamminmäki musiikkivideosta.