Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Open Doors: 10 000 nuorta kristittyä kokoontui rukoilemaan Egyptissä

 

Kristillinen ihmisoikeus- ja lähetysjärjestö Open Doors uutisoi, että monituhantinen joukko eri puolilla Egyptiä asuvia kristittyjä kokoontui rukoilemaan Jumalan siunausta maalleen. Kokous järjestettiin Kairon pohjoispuolella erämaassa sijaitsevalla jalkapallokentällä tässä kuussa. Osallistujat olivat pääosin 13–30-vuotiaita kristittyjä.

”On vaikea kuvata sanoin, millaista on istua 10 000 nuoren kanssa, ylistää Jumalaa pauhaavin äänin, kuunnella voimallista ja haastavaa julistusta ja rukoilla Jumalan voimallista läsnäoloa elämäämme”, eräs paikalla ollut kristitty johtaja kertoo.

Hänen mukaansa tapahtumaa seurasi siihen osallistuneiden lisäksi kaksi miljoonaa ihmistä internetin ja television välityksellä. Kolmepäiväisen tapahtuman teemajakeena oli Psalmi 27:4: ”Yhtä minä pyydän Herralta, yhtä ainoaa minä toivon: että saisin asua Herran temppelissä kaikki elämäni päivät! Saisin katsella Herran ihanuutta hänen pyhäkössään ja odottaa, että hän vastaa minulle.”

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

”Kaikkein vaikuttavinta ja koskettavinta olivat mielestäni poikien ja tyttöjen poskilla valuneet kyyneleet ja ne aidot huudot, joissa huudettiin Herran nimeä. Huudot, jotka kaikuivat erämaan hiljaisuuden halki julistaen, että Isä Jumala on Herra ja Mestari kristityn nuoren sukupolven sydämissä”, kristitty johtaja kertoi.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie