“Nuorien täytyy löytää Jumala”

 

Lara ja Andrew Pilcherille lähetystyön tekeminen yhdessä on vahvuus, mutta siihen kuuluu myös haasteensa. He ovat tulossa vetämään kesällä Ryttylässä järjestettävää Life-leiriä.

Teksti Nea Kosonen | Kuva Pilcherien albumi

Lara ja Andrew Pilcher ovat tulossa Ryttylässä kesällä järjestettävälle Life-leirille, joka on vuosittain järjestettävä taide- ja toimintaleiri. Tämä on Laran ja Andrewin kolmas Life-leiri. Aiempina vuosina he ovat tutustuneet leiriin, leiriläisiin ja vetäjiin, sekä opettaneet Raamattua. Tänä vuonna Lara ja Andrew ovat osa leirin johtotiimiä.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Pariskunta toivoo, että leirillä nuoret saisivat kohdata eläviä esimerkkejä Jumalan rakkaudesta, ja että taiteesta saisi tulla heille työkalu, jonka avulla nuoret voisivat olla Jumalan käytössä, ja tutustua häneen syvemmin.

Valtaosa Euroopan maista on kristittyjä siinä mielessä, että valtionuskontona on kristinusko. Tästä huolimatta Pilcherien mukaan on tärkeää tehdä lähetystyötä myös täällä.

-Tässä maallistuneessa yhteiskunnassa nuoret tarvitsevat apua elämänsä ohjaamiseen. He tarvitsevat tukea, kuuntelijoita ja sitä, että heillä on esikuvia. Ennen kaikkea heidän täytyy löytää Jumala.

 

Juttu on lyhennelmä, lue koko juttu sivulta Nuotta.com

 

Aiheet