Myös Siperian vähemmistökansat saivat kirjallisuutta äidinkielellään

 

IRR-TV on toimittanut yli 8 miljoonaa evankelioivaa missiokirjaa, Johanneksen evankeliumia, Uutta testamenttia ja Raamattua Venäjän seurakuntien evankelioimistyön tarpeisiin. Kiitämme Jumalaa hänen johdatuksestaan ja avustaan tässä työssä.

Joulun alla toiminnanjohtaja haastatteli piispa Juri Ananjevia ja piispa Erdard Grabovenkoa tähän työhön liittyen.

SEKL, 22.6.-4.7.2021, neliöbanneri: Kansanlähetyspäivät (vuosisopimus)

-Venäjältä on tullut kirjallisuuspyyntöjä Moskovasta, Krasnodarista, Voronjesista, Kaliningradin kaupungista – sekä monista muista kaupungeista. Kaikki aiemmin painettu, kirjallisuus on jo jaettu tarvitseville ja nyt seurakunnilla näissä  kaupungeissa ei ole kirjallisuutta.

He pyytävät hartaasti, että he saisivat lisää kirjallisuutta, jotta he voisivat jatkaa evankelioimistyötä ja istuttaa uusia kotiseurakuntia. On ihme, että kirjapaino, jota medialähetystalo IRR-TV käyttää kirjallisuuden painattamiseksi sijaitsee kaupungissa, jossa pandemia on vähiten vaikuttanut verrattuna muihin Venäjän suurkaupunkeihin. Vuodelle 2021 kirjallisuustilauksen kappalemäärä on noin miljoona kaksisataa tuhatta kappaletta.

Piispa Grabovenko: Evankelioimisryhmissämme palvelee yhteensä 700-800 vapaaehtoista seurakunnan jäsentä. Tavoitamme myös kaukaiset Pohjois-Venäjän asutuskeskukset ja vähemmistöheimot.

– Näemme, kuinka ihmiset ottavat vastaan sanoman ja tekevät parannuksen elämässään.  Kun palaamme samalle paikkakunnalle vuoden tai parin kuluttua, näemme, kuinka samat ihmiset elävät laadukasta kristillistä elämää. He elävät Jumalan sanan mukaisesti, he rakastavat Jumalaa. Ei ole suurempaa iloa kuin nähdä Jumalan armotyö ihmisten elämässä.

Itäportin toimitus/ Hannu Haukka