Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Mobiilisovellus auttaa pakolaisia arabian, farsin ja darin kielillä

 
Refugee Bridge

– Kerro sovelluksesta seurakunnassasi ja pakolaisille! Kuka tahansa, jolla on Android-puhelin, voi asentaa sovelluksen, opastaa Francisco Alves TWR:stä. Kuva: Shutterstock, kuvankäsittely Sami Heinomo.

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tueksi tehty Refugee Bridge -mobiilisovellus kehittyy jatkuvasti. Tällä hetkellä sovellus tarjoaa yli 330 jaksoa kymmenestä arabian-, farsin- ja darinkielisestä radio-ohjelmasta.

– Ohjelmat on valittu niin, että ne auttavat traumojen ja muiden vaikeuksien käsittelyssä. Ne myös kertovat Raamatun totuuksista. Moniin ohjelmiin lisätään joka viikko uusia jaksoja, joten pakolaisilla on aina uutta odotettavaa, kertoo TWR:n pakolaistyön koordinaattori Francisco Alves.

Mobiilisovellus on kansainvälisen medialähetysjärjestö TWR:n toteuttama. Myös Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) lähetystyöntekijä Jari Vähäsarja on ollut tiiviisti mukana kehitystyössä.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Tällä hetkellä Pakolaissilta-sovellus toimii Android-käyttöjärjestelmän laitteissa, mutta kehitteillä on myös iOS-sovellus.

– Kerro sovelluksesta omassa seurakunnassasi ja pakolaisille. Kuka tahansa, jolla on Android-puhelin, voi etsiä sovelluskaupasta nimen Refugee Bridge ja asentaa sovelluksen. Se löytyy myös nettisivulta refugeebridge.com, Francisco Alves opastaa.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa