Medialähetyspäivillä siunattiin tehtäviinsä yhdeksän Sansan työntekijää

 
Sansan työntekijöiden siunaaminen Hyvinkään kirkossa.

Sansan työntekijöitä olivat Hyvinkään kirkossa siunaamassa Sansan va. toiminnanjohtaja Marko Pihlajamaa, Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka, Hyvinkään seurakunnan vt. kirkkoherra Virpi Koivisto ja Sansan hallituksen puheenjohtaja Ville Hoikkala. Kuva: Ari Suomi.

Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan 50-vuotisjuhlia ja Medialähetyspäiviä vietettiin Hyvinkäällä 9.−11. kesäkuuta. Juhlamessussa Hyvinkään kirkossa siunattiin tehtäviinsä yhdeksän Sansan työntekijää.

Laura Ahonen siunattiin yhteisötoimintojen koordinaattorin tehtävään, Raakel Iskanius talousassistentin tehtävään, Miia Kallio Toivoa naisille -työn yhteyspäälliköksi, Elisheva Karonen mediatoimittajaksi, Pirjo Kuuluvainen väliaikaiseksi hallintojohtajaksi, Mikko Matikainen kotimaantyön johtajaksi, Marja Perttola järjestösihteeriksi, Laura Tulisalo digituottajaksi sekä Juri Veikkola globaalin lähetystyön kehittämispäällikön tehtävään.

He ovat aloittaneet tehtävissään vuosina 2022–23.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Sansan työn keskiössä on aina ollut evankeliumin aarteen jakaminen vaikeimmin tavoitettaviin paikkoihin ja usein kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville, sanoi Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka saarnassaan.

− Haluatte kohdata ihmisen henkilökohtaisesti, nähdä Kristuksen niissä, jotka eivät ole vielä hänestä kuulleet. Näin työnne muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Piispa Hintikka muistutti, että usko on lahja, jonka Kristus synnyttää. Se on aarre ja tehtävä, ja sen sato on tarkoitettu jaettavaksi.

− Syvällä muhevassa mullassa, silmän tavoittamattomissa, tapahtuu kasvun ihme. Olen kylvänyt ja istuttanut, kastelen ja hoidan parhaani mukaan. Mutta mitä ikinä teenkin, Jumala on se, joka antaa kasvun. Hän antaa kaiken elämän meille ja kaikelle luodulle. Hän täyttää sydäntemme varastot ja vilja-aitat ylitsevuotavassa rakkaudessaan. Siitä sadosta riittää jaettavaa kaikille.

Medialähetyspäivät järjestettiin yhdessä Hyvinkään seurakunnan kanssa teemalla Yhteydessä. Seuraavia Medialähetyspäiviä vietetään Kuopiossa 23.−25.8.2024.

Katso Medialähetyspäivien tallenteita!

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa