Li Andersson Radio Dein vaalitentissä perjantaina

 

Opetusministeri Li Andersson haluaa avata et-opetuksen myös kirkkoon kuuluville. Kuva: Kai Kortelainen.

Li Andersson on vasemmistoliiton ärhäkkä puheenjohtaja, joka ei yleensä jää sanattomaksi eduskunnan väittelyissä. Mutta millainen on hänen johtamansa puolue ja mihin se pyrkii vaikuttamaan?

Radio Dei tenttaa eduskuntavaalien alla eduskuntapuolueiden puheenjohtajat. Vaalitenttien avauksessa viime perjantaina vieraana oli vihreiden Pekka Haavisto.

Pitkän linjan journalisti Tapani Ruokasen pitkissä vaalitenteissä pureudutaan poikkeuksellisen perusteellisesti puoluejohtajien arvoihin ja tavoitteisiin. Tiukan asiasisällön ohella Radio Dein puoluejohtajahaastatteluiden tavoitteena on raaputtaa vaalikampanjoita käyvien poliitikkojen  pinnan alta esiin, millaisia eduskuntapuolueiden puheenjohtajat ovat ihmisinä.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Ärhäkäksi ja joskus pelottavaksikin luonnehdittu vasemmistoliiton puheenjohtaja saapuu Tapani Ruokasen isännöimään vaalistudioon huomenna perjantaina. Li Andersson on arvostellut poliittista päätöksentekoa viime aikoina siitä, että se näyttäytyy vaihtoehdottomana, ”puutetta on sekä moraalista että rahasta”.

Radio Dei perjantaina 8.2. kello 16. Uusinta tiistaina 12.2. klo 19.

Vaalitentit ovat kuunneltavissa valtakunnallisen radiokanavan Radio Dein kaikilla FM-taajuuksilla sekä suorana ja myös lähetyksen jälkeen Radio Dein verkkosivuilla ja Suomen virallisessa nettiradiossa Radiot.fi:ssä.

Radio Dein vaalitenttien lähetysajat

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)