Kylväjän digiharppaus niputtaa videotallenteet, live-lähetyksen ja chat-keskustelut

 

Webinaariin osallistuminen ei ole sidottu paikkaan, mikä mahdollistaa osallistumisen entistä useammalle. KUVA: Shutterstock.

Tienraivaajat – lähetys loppuun asti -tapahtuma taivutetaan webinaariksi.

Viime viikkoina digiloikkia on otettu niin kouluissa kuin seurakunnissakin. Kylväjä ottaa omia harppauksiaan, kun alun perin Jyväskylän kristilliselle opistolle suunniteltu Areopagos – lähetysnäyttämö taivutetaan webinaariksi.

Lähetysyhdistys Kylväjän toimistolle rakennettu studio toimii 17. ja 18. huhtikuuta saavuttamattomien kansojen tavoittamiseen keskittyvän webinaarin keskuksena. Tienraivaajat – lähetys loppuun asti -tapahtuman osallistujat pääsevät seuraamaan tapahtumaa Kylväjän YouTube -kanavalle luotavan suojatun live-lähetyksen kautta.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

– Tapahtumassa hyödynnetään joustavasti etukäteen tehtyjä tallenteita, studiokeskusteluja, lähetykseen Teams-etäyhteydellä osallistuvien asiantuntijoiden näkemyksiä sekä studiolla olevien opettajien ja esiintyjien power point -aineistoja, kehittämispäällikkö Hanna Räsänen.

Uutta konseptia on suunniteltu huolella kuvakulmia miettien. Tapahtuman ajan toimistolla ja etänä päivystää tekniikkatiimi. Webinaari keskittyy saavuttamattomien kansojen tavoittamiseen evankeliumilla ja vieraina tapahtumassa on muun muassa Jukka Jämsén, Kai LappalainenTeijo Peltola, Hannu Sorsamo, Pekka Huhtinen, Johanna Sandberg, Henri Hermunen, Markku Laakso, ja Pekka Utriainen. Live-musiikkia tarjoilee Auvinen Musical Pair ja myös  katsojat pääsevät osallistumaan keskusteluun.

– Koko tapahtuman ajan lähetyksen kommenttikenttä on avoinna. Juontajat nostavat kommentteja esiin pitkin tapahtumaa, Räsänen vinkkaa.

Linkki tapahtumaan toimitetaan 2-3 päivää ennen tapahtumaa ilmoittautuneille. Live-lähetyksen seuranta ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Ilmoittautuminen 14.4. mennessä. Katso mainosvideo tästä
Lue lisää

 
Kylvaja artikkelibanneri