Kristittyjen ”tinder” yhdistää uskovia deittailijoita

Kuvituskuva: Istockphoto

Kotisataman deittipalvelu täyttää lokakuussa 20 vuotta. Kesäkuusta lähtien deittipalvelu on ollut Valo-mobiilisovelluksena.

Kristillinen Deittipalvelu on perustettu lokakuussa 2001. Perustajina oli nuorten poikamiesten porukka Vapaakirkosta. Vuonna 2005 nimi vaihtui Kotisataman Deitiksi. Kesäkuussa Kotisataman deitti-palvelun rinnalle lanseerattiiin mobiilisovellus Valo. Kotisataman deittipalvelun tuottaa Kotisataman Valo Oy, jonka omistaa Miika-Markus Järvelä.

Palvelun tuottajien mukaan palvelun tavoitteena on edistää raamatullisiin, kristillisiin arvoihin nojautuvia kestäviä parisuhteita. Palvelu pyrkii auttamaan samankaltaisia kristillisiä arvoja kunnioittavia ihmisiä löytämään toisensa.

Perheniemi neliöb. elokuu MJa

Kirkko ja kaupunki -lehden haastattelussa Valo-sovelluksen mediavastaava Kristiina Fekete kertoo, että uutta sovellusta on ladattu ahkerasti ja erityisesti nuoremmat deittailijat ovat olleet kiinnostuneita sovelluksesta. Valo-sovelluksella on jo tuhansia käyttäjiä.