Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Kristittyjen ”tinder” yhdistää uskovia deittailijoita

 

Kuvituskuva: Istockphoto

Kotisataman deittipalvelu täyttää lokakuussa 20 vuotta. Kesäkuusta lähtien deittipalvelu on ollut Valo-mobiilisovelluksena.

Kristillinen Deittipalvelu on perustettu lokakuussa 2001. Perustajina oli nuorten poikamiesten porukka Vapaakirkosta. Vuonna 2005 nimi vaihtui Kotisataman Deitiksi. Kesäkuussa Kotisataman deitti-palvelun rinnalle lanseerattiiin mobiilisovellus Valo. Kotisataman deittipalvelun tuottaa Kotisataman Valo Oy, jonka omistaa Miika-Markus Järvelä.

Palvelun tuottajien mukaan palvelun tavoitteena on edistää raamatullisiin, kristillisiin arvoihin nojautuvia kestäviä parisuhteita. Palvelu pyrkii auttamaan samankaltaisia kristillisiä arvoja kunnioittavia ihmisiä löytämään toisensa.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Kirkko ja kaupunki -lehden haastattelussa Valo-sovelluksen mediavastaava Kristiina Fekete kertoo, että uutta sovellusta on ladattu ahkerasti ja erityisesti nuoremmat deittailijat ovat olleet kiinnostuneita sovelluksesta. Valo-sovelluksella on jo tuhansia käyttäjiä.