Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kotimaan ja Askeleen päätoimittajaksi valittu Freija Özcan – Mari Teinilä jatkaa toimittajana

 

Kuvakaappaus Kotimaan verkkosivuilta.

Kotimaa medioiden uudeksi päätoimittajaksi on 1.12.2022 alkaen valittu teologian maisteri ja pappi Freija Özcan. Hän on toiminut viisi vuotta Kotimaan ja Askeleen toimituspäällikkönä.

– Tuntuu hyvältä lähteä päätoimittajaksi, kun tiedän jo miten upea ja aikaansaava toimitus näillä medioilla on. Uskon, että saamme vielä paljon aikaan yhdessä, Freija Özcan sanoo.

– Näen Kotimaan merkityksellisenä mediana, joka on kirkon puolella. Minun ajattelussani Kotimaa on kirkon nuotiopiiri, se paikka, jossa kerrotaan kirkon asioita ja keskustellaan niistä. Mitään vastaavaa paikkaa kirkossa ei ole. Askel puolestaan tuo lämminhenkistä hengellisyyttä ihmisten arkeen.

Parikanniemisäätiö Neliöb. 24.-30.6 (ilm.1/2)

Uuden päätoimittajan valinnalla halutaan vahvistaa Kotimaan monikanavaista sisällöntuotantoa ja digistrategian toteutumista.

Kirkkopalvelut ry:n johtaja ja Sacrum-Kotimaa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Mattila kommentoi päätoimittajavalintaa:

– Mari Teinilän esitettyä päätoimittajan tehtävästä luopumista ja siirtymistä Kotimaan toimittajan tehtäviin, uuden päätoimittajan valinnassa painotettiin muutosjohtajuutta mm. digitalisaation kehittämisessä. Valintaan vaikutti sisältä tulleen hakijan esimiesosaaminen sekä kirkollisten kontekstin syvä ymmärrys ja yhteiskunnalliset taidot, Mattila toteaa.

Kirkkopalvelut