Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Kotimaalta uusi verkkosivusto seurakuntien työntekijöille

Kotimaa-lehden tuoteperhe laajenee ensi syksynä erityisesti seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille suunnatulla ammattilaiskanavalla, Kotimaa Prolla, kertoo Kotimaa 24.

Sivusto tuottaa verkkoon hyötytietoa ja palveluja seurakuntien toimintaan.

– Uusi Kotimaa Pro -kanava tarjoaa runsaasti suoraan työntekijöille ja luottamushenkilöille suunnattua kiinnostavaa ja hyödyllistä uutta sisältöä. Yhdessä Kotimaa-lehden, Kotimaa24:n ja Suola-aikakauskirjan kanssa Kotimaa Pro muodostaa entistä monipuolisemman sisältöpaketin, Kotimaan vastaava päätoimittaja Mari Teinilä sanoo.

Kotimaa Pro kuuluu jatkossa seurakuntatilauksiin. Se on myös muiden lehden tilaajien saatavissa pienellä lisämaksulla.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Uuden verkkopalvelun nimessä oleva Pro voi viitata professionaaliin eli ammattilaiseen, mutta myös protestanttiin tai jonkun puolesta olemiseen eli latinan sanaan pro, Kotimaa24 paljastaa.

Artikkelibanneri perussanoma