Kls. uudistuu

 

Kls. Maata Näkyvissä -festareilla

Tammikuun lopulla pidetyssä Ilot ja surut -juhlakiertueen päätöskonsertissa loppui yksi aikakausi kls.:n historiassa. Bändin riveihin on nimittäin liittynyt kaksi uutta jäsentä Lassin ja Eskan jäädessä pois.

Kitaristi Lassi ja rumpali Eska päättivät jättäytyä perheellisinä ja työkiireiden vuoksi pois bändistä. Jaakko Järvensivu ottaa Eskan paikan bändin rumpalina ja Taneli Törölä paikkaa Lassin kitarassa. 

Tutuista tuuraajista vakituisiksi jäseniksi 

Jaakko on kls.:n vanha ystävä Ikaalisista ja hän on tuurannut Eskaa jo aiemminkin, esimerkiksi Maata näkyvissä -festareilla viime marraskuussa. Taneli puolestaan on vastannut useaan otteeseen bändin levyjen kansitaiteesta. Hänkin on ollut jo aikaisemmin kls.:ssä soittamassa. 

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Unelmissa uusi levy

Tällä hetkellä kls.:n avoitteena on seuraavan pitkäsoiton tekeminen, jotta päästäisiin siten taas viemään hyvää sanomaa eteenpäin uusien kappaleiden muodossa.

– Meidät on kutsuttu kertomaan evankeliumin ilosanomaa, Kimmo muotoilee. 

– Jotain uutta olemme aina yrittäneet saada aikaiseksi festareihin mennessä. 

kls.:n yhteishaku

kls.:n jäsenet ovat aikoinaan kukin opiskelleet eri alaa ja käyvätkin nyt töissä bändin ollessa enemmänkin mukava harrastus. Kimmo on kirkon nuorisotyönohjaaja, Perttu opettaja ja Tatu on opiskellut musiikkitiedettä. Jaakko haki aluksi lukemaan studiotekniikkaa, mutta opiskelee nykyään biisien kirjoittamista. Taneli puolestaan haki medianomikoulutukseen ja tekeekin nyt pääasiassa graafikon töitä.

Tämä on lyhennelmä artikkelista, joka on julkaistu Nuotan numerossa 2/2015.
Teksti: Hanna-Reetta Hietikko, Kuva: SPixels.com/Maata Näkyvissä -festarit