Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Minun tarinani netissä Mystory.me

 

Tarinoita ihmisen ja Jumalan kohtaamisesta löytyy Mystory.me-sivustolta.

Ei enää kädessä hionnutta rypistynyttä traktaattia, ei takellellen kerrottua uskoontulotodistusta kiusalliselta tuntuvassa tilanteessa. Nyt voi oman tarinansa kertoa tyylikkäästi videolla ja mainostaa sitä asiallisella käyntikortilla. Kansan Raamattuseura julkaisee perjantaina 13.2. suomeksi Mystory.me -sivuston, josta löytyy henkilökohtaisia tarinoita ihmisen suhteesta Jumalaan.

– Jumala ja erityisesti armo sitoutuvat voimakkaasti ihmisen elämäntarinaan. Minun elämäntarinani voi olla jollekin hirmu merkittävä kohdassa, jossa ei ole muuta mihin tarrautua, Kansan Raamattuseuran varatoiminnanjohtaja Kalle Virta kommentoi hanketta.

Sivusto on kansainvälinen ja saanut alkunsa Agape Europe -järjestön Sveitsin osastossa. Se sisältää jo satojen ihmisten tarinoita Jumalan kohtaamisesta.

Dei, suomigospel, neliöb. 11.-17.6.

Älypuhelimella tallennettu video riittää. Tarina julkaistaan myös tekstinä. Eikä tarvitse rajoittua vain suomen kieleen, sillä profiilinsa voi julkaista useammallakin kielellä. Ennen julkaisua profiili pitää hyväksyttää ylläpidolla.

Mainostamisen avuksi voi tilata itselleen käyntikortteja, joissa on oman profiilisivun osoite.

– Kortti on helppo antaa ja samalla sekä tulla tutuksi että kertoa ilosanomaa, Kalle Virta innostaa.

Uutinen on julkaistu Sanassa