Hyvät: Äänisisällöt rynnistivät viestintämarkkinoille – Miten pärjää kotimainen kristillinen podcast? Yleinen: ”Osa saattohoitopotilaista kaipaa hengellistä tukea enemmän kuin mitään muuta”

Kirkkohallitus tukee työtä Lapin turistien parissa

 

Kuva Sari Savela

Kirkkohallituksen täysistunto jakoi määrärahoja ja kolehtituottoja Lapin matkailijoiden parissa tehtävään hengelliseen työhön yhteensä 175 000 euroa.

Kirkon keskusrahaston talousarvioon varatusta määrärahasta katetaan paitsi seurakuntien ja järjestöjen turistityötä Lapissa myös Länsi-Lapin turistipapin työn kustannukset. Kirkkohallitus varasi määrärahasta 60 000 euroa Länsi-Lapin turistipapin työhön ja jakoi 45 000 euroa turistialueella toimivien seurakuntien ja järjestöjen kesken.

Lisäksi kirkkohallitus jakoi tunturikappeli- ja tiekirkkotoimintaan kerätyn kolehdin tuotosta yhteensä 70 000 euroa järjestöille sekä tunturikappelitoimintaan osallistuville Lapin seurakunnille. Tukea saaneet järjestöt olivat Kansan Raamattuseura, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys. Tuntutrikappelitoimintaan tukea saivat Inarin, Kittilän ja Kolarin seurakunnat ja Kansan Raamattuseura, jolla on Pyhäntunturilla Revontulikappeli. Tukea saaneiden joukossa oli myös Församlingsförbundet.

Perheniemi Neliöb. 27.3.- MJa

 

Aiheet

,