Jipun Rakkauden reunalla Vuoden kristillinen musiikkivideo – Exit Vuoden artisti

Exit-yhtye on kristilliseen musiikkiin erikoistuneen LupausNet-verkkosivuston valinta Vuoden 2017 artistiksi. Vuoden levynä palkittiin Gospel Covertajien Virsikirjan lisälehdillä -albumi. Jipun Rakkauden reunalla nimettiin Vuoden videoksi.

Kaiken nähnyt ja kokenut suomigospelin tunnetuin yhtye Exit on LupausNet-sivuston valinta Vuoden 2017 -gospelyhtyeeksi. Exit viime vuonna pyöreät 30 vuotta.

Vuoden levy 2017 -titteli meni Gospel Covertajat -yhtyeen humoristiesti nimeämälle Virsikirjan lisälehdillä -albumille. Yhtye kokosi äänitteen evankelisluterilaisen kirkon vuonna 2015 julkaiseman Virsikirjan lisävihkon lauluista lisäten niihin jazzin, klassisen musiikin ja rytmimusiikin sävyjä.

PS Norvanto Hedelmästään puu tunnetaan

Vuoden parhaana musiikkivideona palkittiin Jipun Rakkauden reunalla -video, joka maalaa esiin tunteita ja kysymyksiä, joita nousee esiin avun tarpeessa eläviä ihmisiä kohdattaessa. Laulajana tunnetuksi tullut artisti on parhaillaan ehdolla myös Vuoden 2017 radiojuontajaksi Radiogaala-äänestyksessä.

Mieliinpainuvimmaksi kappaleeksi sivusto nimesi Mira Kunnasluodon laulun Kirkkaus kasvoista kristuksen.

LupausNet-sivusto kertoo haluavansa valinnoillaan nostaa esiin kristillisen musiikin ilmiöitä ja esiintyjiä. Palkintokategorioita  oli kuusi: Vuoden artisti, Vuoden levy, Vuoden debyytti, Vuoden lupaus, Vuoden mieleenpainuvin kappale sekä Vuoden musiikkivideo. LupausNetin Vuoden Valinnat julkaistiin ensimmäistä kertaa vuoden 2011 saavutuksista.

Katso kaikki LupausNetin valinnat

Lue myös: ”Tekeekö Radio Dei jälleen historiaa? – Jippu ja Herätys! osallistuvat radioalan yleisökisaan”

Katso Rakkauden reunalla -video:

Radio Dei RADIOT_FI 2