Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka kunniatohtoriksi Kanadassa

 

Kristillisen median parissa toimittajana ja tuottajana pitkän uran tehnyt IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka on nimitetty Trinity Western -yliopiston humanistisen tiedekunnan kunniatohtoriksi Vancouverissa Kanadassa.

Hannu Haukka vastaanotti kunniatohtorin arvon 1.5. Vancouverissa. Arvonimi on kunnianosoitus hänen uraauurtavaa ja kansainvälisesti arvostettua työtä kohtaan.
Haukka on toiminut Venäjälle ja useisiin Aasian maihin suuntautuvan median parissa. Hän aloitti radio-ohjelmien toimittamisen Neuvostoliittoon yhdessä vaimonsa Laura Haukan kanssa vuonna 1976 Itävallasta ja Ruotsista käsin. Vuonna 1980 heidät palkattiin Ibra radion Suomen toimituksen johtoon. Vuodesta 1985 alkaen toiminta laajeni television puolelle, ja 1990-luvun alussa tapahtui läpimurto kristillisten ohjelmien saavuttaessa Neuvostoliiton kansan sen valtiollisen television kautta.
Neuvostoliiton hajottua Hannu Haukka solmi yhteistyön Venäjän valtiollisen television kanssa viikoittaisten ohjelmien lähettämisestä.